Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Infrastruktur Krav til hydrogendrift

En av de største og mest konsekvent sitert eksempler på hvorfor hydrogen makt ikke er vedtatt (annet enn de teknologiske veisperringer som ennå ikke er overvunnet) er infrastruktur. En viktig grunn til at bensindrevne motorer og hybrid motorer har bodd de beste alternativene er at infrastrukturen for disse kjøretøyene er allerede på plass. Denne utfordringen for hydrogen kraft, men bør også bli overvunnet i tid. Produksjon

Den første og mest nødvendige delen av å lage hydrogen drivstoff tilgjengelig for allmennheten på en stor nok skala er produksjon. Dette betyr at om brennstoffet er hydrogen celler og flytende hydrogen, eller en annen form for denne spesielle element, må det selvfølgelig være raffinerier som produserer det. I øyeblikket er det rett og slett ikke nok hydrogen produksjonsanlegg som opererer på et høyt nok nivå av effektivitet for å gjøre konvertering fra bensin makt til hydrogendrift gjennomførbart. Denne situasjonen kan endres ved å skape nye og mer effektive produksjonsprosesser, noe som vil i sin tur drive opp fortjeneste og oppmuntre andre kapteiner i bransjen å starte hydrogenanlegg av sine egne.
Transport

Den andre store vanskeligheter med hydrogendrift er hvordan drivstoffet kommer til å bli distribuert. Hvis brenselceller er metoden for valg, da de lett kan bli lastet opp på en semi-lastebil og kjørt over motorveiene som allerede eksisterer. Det samme er tilfelle for flytende hydrogen, som allerede transporteres i nedkjølt lastebiler. Eksisterende jernbaner kan også transportere hydrogen drivstoff til nødvendige destinasjonene. (Togene har også blitt brukt til å frakte flytende hydrogen.) Rørledninger, slik som de som brukes for naturgass og olje, er også et alternativ, men i øyeblikket er det ingen hydrogenbiler rørledninger på omfanget av naturgass eller oljerørledninger.

Distribution

En av de største problemene hydrogen makt infrastruktur er distribusjon av produktet. Hvis folk kjører hydrogendrevne biler, så de må stoppe og få drivstoff når de kjører lav. I øyeblikket er det svært lite distribusjon i USA, bortsett fra i California. Eksisterende distribusjonssentre for bensin kan tilpasses slik at de også har kapasitet til å distribuere hydrogen makt. Etterspørselen etter hydrogen makt må være høy nok, skjønt, og det må være nok hydrogendrevne biler på veien for at disse distribusjonssentre å gjøre en fortjeneste. Når det har vist seg å være lønnsomt, vil andre distribusjonssentre også ønsker å konvertere for å tjene profitt og øke konkurransen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134181.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff