Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Elektrisk energi Fordeler og ulemper

Elektrisitet som strømkilde har eksistert siden slutten av 19-tallet og har blitt allment akseptert som en velsignelse for samfunnet. Elektrisitet som kraftkilde i biler tilbyr flere fordeler fremfor standard oljebaserte drivstoff og elektrisitet produsert av husholdningenes strømkilder (vind, sol, vann) tilbyr huseiere en grønnere løsning samt mulig ekstra inntekt. Men kommer halvparten av elektrisitet produsert i USA fra kull-baserte planter som avgir mange giftige biprodukter i miljøet. Fordeler med Elektrisitet i Automobiles
Electric Car

Elektrisitet som strømkilde har eksistert siden oppfinnelsen av bilen, men bare i de siste årene av det 20. århundre har elektrisitet begynt å gjøre framskritt mot standard petroleum -basert drivstoff. Fordelen med elektrisitet som kraftkilde er fravær av giftige kjemikalier slippes ut i luften, i motsetning til standard bensin og diesel motorer som slipper ut store mengder CO2 til atmosfæren.
Fordeler med Home- produsert elektrisitet
strømmåleren p Som alternativ energi buzz fortsetter å spre seg over hele landet, er flere og flere individer investere i "grønne" energiprodusenter, som sol, vind og vann energi til å produsere elektrisitet for deres biler og hjem. Og en fordel med disse individuelle systemer er et program som kalles netto måling der individuell hjemmeeksamen strømkilder er knyttet til lokale elektriske kraftverk. Hvis, etter at hjemmet eieren har produsert nok energi (gjennom solenergi eller vindkraft, etc.) for å drive hans eller hennes hjem, er det overskytende elektrisitet produsert, vil kraftselskapet kjøpe det overskytende energien til å bli absorbert og brukt av andre hus andre steder. Ifølge en fersk undersøkelse av Edison Electric Institute i 2006, hadde 40 stater allerede vedtatt en slags netto måling program og antall husholdninger som benytter dette programmet vokser dag for dag.
Ulempene ved Mass elektrisitetsproduksjon
kull planter

Folk som bruker elektrisitet som strømkilde er ikke nødvendigvis hjelpe miljøet fordi halvparten av kraftproduksjonen i USA kommer fra kraftverk drevet av kull. Ifølge forfatteren Paul Tullis i januar /februar 2010 utgaven av "Sierra", Navajo Generating Station i Arizona, som er en kull-elektriske anlegget, "spy [s] kvikksølv, svoveldioksid, nitrogenoksid og andre stoffer som giften elver og avlinger [...] hele Four Corners regionen ", og slipper 20 millioner pounds av karbondioksid i luften hvert år. Giftig forurensning skapt av Navajo stasjon i ett år tilsvarer de samlede årlige utslippene av 3 millioner biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134232.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff