Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fordeler med etanol Gass

Etanol, korn eller alkohol, er en fargeløs, brennbar væske ofte blandet med bensin for å gjøre renere-brennende drivstoff bil. Den er laget ved gjæring sukker fra korn som mais og durra. I USA om lag 20 prosent av kornet avlingen brukes til å produsere etanol til drivstoff. Rundt 80 prosent av landets bilen drivstoff inneholder etanol. Mindre forurensning

Etanol-bensin drivstoff som er blandet brenne mer effektivt på grunn av etanol er høyt oksygeninnhold. Som reduserer eksosutslipp som bidrar til luftforurensning. Etanol drivstoff redusere karbonmonoksid forurensning 10-30 prosent sammenlignet med bensin uten etanol, ifølge US Environmental Protection Agency. I 2004 etanol drivstofforbruk redusert klimagassutslipp med anslagsvis 7 millioner tonn, tilsvarende tar en million bensin-brenner biler av veien.
Renewable

Når verdens petroleumsforekomster er brukt opp de kan ikke erstattes. Kildematerialet for etanol er fornybare jordbruksprodukter og plantemateriale som hvete halm, bytte gress og tre avfall. Å gjøre mer du vokser mer.
Redusert oljeimport

Hvert fat amerikansk-produserte etanol brukes i drivstoff erstatter 1,2 fat importert petroleum. I 2009 mer enn 250 millioner fat etanol strømmet ut av amerikanske bio-raffinerier.
Lett å bruke

Alle biler som selges i USA kan brenne drivstoff med E10, en blanding av 10 prosent og 90 prosent etanol bensin. De trenger ikke spesielle modifikasjoner, som er grunnen til E10 er den mest brukte etanol drivstoff. Flex fuel biler kan brenne E85, en 85 prosent etanol drivstoff. E85 brenner renere, har bedre ytelse, men får litt dårligere drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134434.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff