Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Det er et hydrogenatom, effektcelle?

A hydrogen-strøm celle, også kalt en brenselcelle, er en form for energi som bruker hydrogenatomer som drivstoff. Fordi hydrogen ikke eksisterer som en gass på jorden, må det tas ut fra gasser som inneholder elementet hydrogen. Formål

Brenselcelleteknologi er en av de mer favoriserte former for alternativ drivstoff fordi den produserer lite eller ingen skadelige utslipp. Brenselcelleteknologi, men er også en av de dyreste alternative drivstoff.
Funksjon

En brenselcelle bruker kjemiske reaksjoner å kombinere hydrogen og oksygen for å produsere elektrisitet. Biprodukter av disse reaksjonene er vann og varme.
Bruker

Hydrogen brenselceller har blitt brukt i romteknologi som en backup strømkilde. I dag er hydrogen i stand til å drive biler, lastebiler og busser, og kan til slutt makt boliger og bygninger.
Fordeler

Brenselceller er ren, stille, og effektiv. De produserer lite eller ingen utslipp, kutte ned på støy og varme og vann opprettet som et biprodukt kan gjenvinnes og brukes i fremtiden.
Miljø

I motsetning til gassdrevne biler, brenselcellebiler har evnen til å produsere null utslipp. Noen brenselceller gjøre, produsere utslipp fordi hydrogenatomene kreves for drift, må deles fra andre gasser. Men disse utslippene er fortsatt mye lavere enn de som produseres av bensinmotorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134187.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff