Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fakta om hydrogenbiler

De fleste biler på veien i dag brenne fossilt brennstoff og avgir skadelige miljøgifter og giftstoffer som karbonmonoksid og lystgass. Hydrogen brenselcelle biler har null skadelige utslipp, men likevel presentere betydelige utfordringer på andre områder. Store mengder hydrogen er nødvendig for å drive en hel nasjon av hydrogen-drevet kjøretøy. US Department of Energy Secretary Stephen Chu uttalte at "Vi spurte oss selv: Er det sannsynlig i neste 10 eller 15, 20 år at vi vil konvertere til en hydrogen bil økonomi? Svaret vi følte, var "nei". "I det videre misbilligelse av hydrogenbiler, foreslo Sekretær Chu et kutt på $ 100 millioner dollar fra hydrogen drivstoff budsjett. Denne reduksjonen i føderal finansiering kan betydelig skade den innenlandske bilprodusenter som allerede har flere hydrogen fuel biler på markedet. Ford Focus FCV

Ford Focus FCV er en elektrisk motorvogn som får strøm fra en dual hydrogen drivstoffsystemet. Den elektriske motoren forsynes av et Ni-MH batteri system fra Sanyo å supplere arbeidsmengden.
Cadillac Provoq

Cadillac Provoq er en konseptbil utgitt av GM på de 2008 Consumer Electronics Show i Las Vegas. Den Provoq er en rask og kraftig hydrogen hybrid med en toppfart på 100 mph.
HydroGen4 Minivan

HydroGen4 minivan er en del av GMs Prosjekt innkjørsel, som debuterte i Tyskland. Denne bilen har tre karbonfiber hydrogentanker og en 440 celle drivstoff blokk.
Ford Explorer FCV

På Los Angeles Auto Show i 2006, avduket Ford sin Explorer FCV modell, en sport utility vehicle med 350 miles per tank. Denne SUV var et joint venture mellom Ford og US Department of Energy.
Chrysler ecoVoyager

ecoVoyager er firedørs hydrogen konsept bil fra Chrysler. Null-utslipp kjøretøy har en 45 kw brenselcelle stack pluss en 268 hestekrefter 200 kw motor.
GM H2H Hummer

I oktober 2004 innførte GM H2H Hummer, sammen med offentlig godkjenning av Californias guvernør Arnold Schwarzenegger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134044.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff