Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer en bensinmotor til å kjøre på propan

Konvertering en bensinmotor for å kjøre på propan kan redusere eller helt eliminere behovet for å kjøpe bensin. Konverteringen fungerer best på en bil utstyrt med forgasser, som måling av drivstoff ikke krever omarbeiding innsprøytningssystemet. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan konvertere en bil til å kjøre på propan i omtrent en dag. Du trenger
Socket satt
Skrutrekkere
propan tank
Høytrykks-propan ventil
Propan linjer
Throttle injeksjon ring
Vis flere instruksjoner

en

Installer propantanken ved å montere en ny propan sylinder på et passende sted på kjøretøyet. De lover i de fleste land krever at tanken være på utsiden av et kjøretøy. Propan tank bør ha en hånd-cranked ventil og refill port.
2

Installer propan linjer og bytte ventil ved å montere stål propan-karakter rør under bilen i omtrent samme sted som bensin linjer , hvis mulig. Stålet linjene skal kjøre fra tanken til fronten motorinntaksåpningen manifold, rett bak strupeplaten. The bytte ventil bør være en elektrisk drevet stengeventilen som vil slå av propantilførsel når byttet til bensin, og vice-versa.
3

Installer strupeplaten ring ved å skru av luftinntak og fjerne luftinntaket slange eller snorkle. Platene er laget for å passe mellom luftinntaket og strupeplaten, og injisere riktig mengde propan avhengig av gass. Ringen holdes på plass med luftinntaket slangen.
4

Test alle propan drivstoff linje tilkoblinger for lekkasjer med tester og nesen. Propan har et tilsetningsstoff som er laget for å lukte dårlig når den slippes ut i atmosfæren. Under trykksatt system, bør det være ingen lukt tilstede.
5

Juster datamaskinens timing og kraft kurve med en skanning verktøy, eller en bærbar datamaskin, for å imøtekomme endringen i flydrivstofftetthet. Vanligvis vil propan drevne motorer blir bedre med litt avansert timing, og vil også kjøre kjøligere enn bensin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134120.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff