Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Alternative Fuel Kilder for Motor Cars

En rekke alternative drivstoff er tilgjengelig for den typiske bileieren, inkludert etanol, komprimert naturgass og hydrogen. Noen alternative brensler krever motor konvertering. Etanol

Etanol har eksistert i flere år, og råstoff for drivstoff er primært syntetisert fra mais alkohol. Opprettelse av drivstoff utnytter den samme prosessen som moonshiners brukt under forbudet.
Compressed Natural Gas

Komprimert naturgass (CNG) er ervervet ved boring i ulike fossilt brensel lommer dypt under bakken. Sluttproduktet er hovedsakelig metan, i tillegg til kjemisk biprodukter som svoveldioksid og nitrogenoksid.
Liquified Petroleum Gas

flytende petroleumsgass ( LPG) er et syntetisk drivstoff, i hovedsak basert på råolje stammer fra mineral fossilt brensel karbon og hydrokarboner. Produksjonsprosessen er enten hentet direkte fra råolje raffineringsprosessen som et biprodukt, eller direkte fra gass strømmer under gruvedrift.
Hydrogen

syntese av hydrogen er en to-trinns prosess: det første trinnet benytter det som kalles dampreformering mens det andre trinnet kalles vann-gass-skiftreaksjonen. På slutten av prosessen, er produsenten igjen med hydrogengass.
Vann
p Som tidligere nevnt, er vann en primær komponent i etableringen av hydrogen. I tilfellet ved anvendelse av den væske som et derivat for å lage hjemmelaget alternative drivstoff, rimelige kommersielle kits er tilgjengelig som bruker vann som en grunnlinje løsning. Disse pakkene utnytte en elektrolytisk prosess som gjennomfører vann karbon matrise for å lage små mengder hydrogen som strekker drivstoff kjørelengde, ved å brenne denne "fri gass" i forbindelse med vanlig auto gass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134119.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff