Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan resirkulere Base Oil

Noen av de mest tilfeldige elementer kan gjenbrukes og resirkuleres i dag. Fra batterier til maling og beholdere som holder det hele, omtrent alt av det er resirkulerbar. Mange folk ikke innser brukt olje kan resirkuleres i tillegg. Brukt motorolje og selv matolje kan resirkuleres inn i basen eller transportør olje for gjenbruk. Tenk på base olje som det første leddet i en kjede tilkobling til det ferdige produktet du kan kjøpe eller bruke. Du trenger
Brukte olje
Forseglede beholdere
Hånd håndklær
Drenering panner, hvis du endrer kjøretøy olje
telefonkatalogen
Vis flere instruksjoner
1.

Pick størrelsen på beholderen basert på mengden av oljen vil være resirkulering. Velg en lukket beholder med mer enn nok plass til olje for å hindre at det renner over når den helles i.
2

Sjekk din olje for å sørge for at det ikke har blitt forurenset med andre væsker som vinduspusser væske eller frostvæske. (Beholdere som ble brukt for husholdningenes kjemikalier kan ha rester som kan forurense oljen, så finn en beholder som er ren og helst ikke ble brukt for vaskemidler og plantevernmidler).
3

Drain den brukte oljen inn i en bunnpanne eller overføre den brukte oljen i en beholder som kan være riktig forseglet for å hindre lekkasjer.
4

Sjekk din lokale katalog for plassering av en olje gjenvinningsanlegg eller besøke en lokal auto forhandler eller bilverkstedet for å finne ut om de er tilgjengelige for å resirkulere olje hvis du tar det til dem, eller hvis en curbside pickup alternativet er tilgjengelig for din kommune.
5

Ta brukt olje til en lokal olje gjenvinningsanlegg. Oljen vil bli filtrert og destillert for å fjerne smuss og andre stoffer. På det tidspunktet oljen kan deles inn det som er kjent som base olje.
6

Du kan videre syklusen ved å kjøpe produkter som er laget av gjenbrukt materiale og base olje også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134008.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff