Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan koble en Hydrogen Generator til en bil

Vi presenterer hydrogengass, generert av en hydrogen generator kjent som en elektrolysør, inn i inntaket av bilens motor vil øke drivstoff kjørelengde og lavere utslipp. Denne endringen er ikke uten sine farer, imidlertid. Hydrogen er svært brennbart i et begrenset område, og forholdsregler må tas for å hindre detonasjon av elektrolysør. Heldigvis forsvinner hydrogen også raskt i luften, noe som gjør den til en av de tryggere alternative drivstoffer. Du trenger
Hydrogen Generator Bubbler
1/4-tommers vakuum slange
1/4-tommers vakuum nippel
Drill bits
Drill
Show Flere Instruksjoner
en

posisjon og montere elektrolysør og bobler i motorrommet på bilen. I dagens biler er plass vanskelig å komme med, men mange ganger er det god plass for boblerkomponenten og elektrolysør til å sitte bak passasjer eller førersiden frontlys. Det er viktig å plassere enheten så nær luftfilterhus som mulig for å maksimere brukbare hydrogen levert til motoren.
2

Bor en 1/4-tommers hull i luftfilteret bolig og mount en 1/4-tommers vakuum passer inn i hullet. Fest utgang vakuum linje fra bubbler til vakuum montering på luftfilterhuset.
3

Fest jordledningen fra elektrolysør til minuspolen. Kontroller at du har kablet en bryter i jordledningen å stenge elektrolysør i en nødssituasjon, og kople strømledningen inn i en sikring som er på bare når tenningsnøkkelen er i "Kjør"-stilling. Aldri koble fra strømledningen enheten til batteriet direkte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134327.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff