Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

HHO Effekter på en motor

"Browns Gas," oxyhydrogen eller HHO, uansett hva du vil kalle det, brenner denne gassen med så mye kontrovers som varme. HHO generatorer bruker elektrisk strøm passerer gjennom vann å splitte vannmolekylet i sine enkelte deler, oksygen og hydrogen. Mens vitenskapen om produksjonen er lyd, HHO er effekter på en motor forbli et mye diskutert tema. Prinsipp

Engines krever luft og drivstoff til å lage strøm. Nesten alle motorer brenne en slags hydrokarbon, hvor den aktive bestanddel er hydrogen. Dette hydrogenet kombineres med oksygen for å produsere en eksplosjon, som tvinger stempelet nedover og slår av motoren. Så, er logikken bak å innføre en ren blanding av oksygen og hydrogen lyd, og bør føre til ultra-effektiv forbrenning og de reneste mulig utslipp.
Controversy

HHO generatorer bruke strøm produsert av motorens dynamo for å gjøre sin gass, som er der problemet lå. Enten du ønsker å kalle det "evighetsmaskin" eller mer vitenskapelig "over-enhet," å få mer energi ut av et stoff enn det tok å gjøre det er fysisk umulig. Den beste fall fra en fysikk ståsted er at HHO generator gjør akkurat nok gass til å oppveie effekten som kreves for å gjøre det. Når factoring effektivitetstap gjennom dynamo, HHO generator og selve motoren, er det mer sannsynlig å se en nedgang i drivstofføkonomi enn en økning. Det er teorien, uansett.
Som et supplement

Riktignok kombinasjonen av HHO gass og hydrogen kan ikke (i seg selv) øke drivstofføkonomi, men det er en annen mulig vei for effektiviteten øker ved bruk av gass. HHO seg selv inneholder 1/3 oksygen etter volum og 2/3 hydrogen (som har et oktantall på 130). Disse to faktorene alene kan hjelpe motoren til mer effektivt brenne bensin det normalt ingests. Mer bensin brent betyr mindre å gå ut av eksosrøret. Noen motorer kan forstand forbrenningseffektivitet ved å "lytte" til lyden av forbrenning arrangementet i den sylinder, hvis en slik motor var å oppdage tilstedeværelsen av en høy-oktan brensel og oksidant, kan det også øke tenningstimingen å utnytte den. Økende tenning timing gjør hestekrefter, noe som kan øke drivstofføkonomi.
Utslipp

oksygen genereres av HHO-systemer kan i teorien redusere utslippene av samme grunn de kan forbedre drivstofføkonomien . Mer oksygen i sylindrene mer grundig forbrenne drivstoff, slik at det er færre uforbrente hydrokarboner spennende eksosrøret. Et annet aspekt å vurdere er at HHO faktisk fortrenger noe av den naturlige luft som ellers ville gå inn i sylinderen. Jordens atmosfære inneholder 78 prosent nitrogen, som konverterer til skadelige nitrogenoksider (NOx) utslipp i sylinderen. Mindre vanlig luft betyr mindre nitrogen i sylinderen, noe som betyr at det er en reell mulighet for at HHO generatorer kunne bidra til å redusere NOx (nitrogenoksid) utslipp.
Andre effekter

HHO generatorer har ingen kjente skadelige effekter på friske motorer. HHO generator produsenter ofte hevde at oxyhydrogen hjelper Clean Carbon innskudd fra motorens ventiler, men det er lite sannsynlig siden HHO gass har ingen løsemidler effekt overhodet. Store mengder quick-brenning HHO i sylinderen i seg selv kan bidra til å brenne av noen oljerester fra stempelet og topplokket, men denne forutsetningen har ikke blitt testet grundig nok til å bekrefte.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134330.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff