Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer en Truck Engine brenne vegetabilsk olje

I disse dager flere og flere mennesker gjør sitt beste for å bidra til å redusere sine personlige karbonutslipp på denne planeten. En av de beste måtene å gjøre dette på er å redusere bruken av fossilt brensel. Hvilken bedre måte å gjøre det enn å konvertere diesel bil eller lastebil for å kjøre på vegetabilsk olje? Selv om denne prosessen kan være skremmende for noen uten auto-mekaniker kompetanse, kan uerfarne brukerne bruker en mekaniker for noen av de mer vanskelige sidene av prosessen. Selv om kostnadene for å gjøre denne konverteringen er vanligvis rundt $ 3000 i deler og arbeid, fordelene langt oppveier denne en-gang kostnader. Du trenger
Diesel kjøretøy
$ 3000 + Online Kredittkort
internettilgang
Vis flere instruksjoner
en

Gjør din forskning. For å få mest mulig ut av din nye vegetabilsk olje lastebil du må lære å avgrense spillolje som skal brukes i tanken din. Denne prosessen er svært enkel, og er mye mindre omfattende enn å lage bio diesel. Noen enkle verktøy som en sil og en stor beholder for oppvarming av oljen vil være nødvendig. Du vil mest sannsynlig finne disse elementene enkelt på ditt lokale kjøkken forsyning og jernvareforretninger, men de kan også bli funnet på nettet også.
2

Kjøp din motor kit. Disse pakkene kan bli funnet på nettet fra en rekke selskaper. Sørg for å gjøre noen undersøkelser for å finne best mulig avtale for din bestemt merke og modell. Nettsteder som greasecar.com eller plantdrive.com er et godt sted å begynne.
3

Finn en mekaniker. Mens du venter på settet for å sende til deg, gjøre noen videre forskning og ringe mekanikk i området. Spør dem hvor mye de tar betalt for denne type tjeneste. Be om bekreftelse på at butikken du har valgt er akkreditert av AAA (American Automobile Association), og at mekanikken er sertifisert av ASE (Statens institutt for Automotive Service Excellence). Hvis du har problemer med å finne en mekaniker spørre noen venner rundt i byen eller besøke edmunds.com å søke etter et verksted nær deg.
4

Finn din kilde til vegetabilsk olje. Før du har din lastebil forvandlet til å kjøre på et helt annet drivstoff, er det viktig å finne en billig og enkelt sted å få tak i at drivstoff. Snakk med ledere på restauranter rundt ditt hjem og eller arbeid for å spørre om du kan ha sine brukte olje, de fleste vil være villige til å forplikte
5

Lag avtaler med mekaniker og med olje kilde.. Å ha en avtale med mekaniker vil unngå lang ventetid, og en avtale med spillolje plukke opp plassering vil sikre at du får drivstoff. Alltid sørge for at du vil være i stand til å gjøre det til dine avtaler i tide.
6

Plukk opp din første batch av råolje spillolje før du tar din lastebil til mekaniker. Konverter spillolje ved de-vanning og anstrengende det mens mekanikeren ferdig med arbeidet, på denne måten har du litt drivstoff klar til å gå når du plukker din lastebil opp
7

Ta din lastebil til mekaniker. . Ta med kit, noen papirer som kan ha kommet med det og alle de papirene du har på bilen, bare i tilfelle. Din mekaniker bør være i stand til å fullføre dette prosjektet ganske raskt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134378.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff