Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva er definisjonen på Biodiesel Fuel?

Biodiesel drivstoff er et alternativt drivstoff som anses miljøvennlig fordi det er rentbrennende og laget av fornybare, plante-baserte ressurser. Det er biologisk nedbrytbart og ikke giftig. Det er også kalt biodrivstoff. Produksjon

Biodiesel drivstoff er skapt ved å fjerne glyserin fra vegetabilske oljer eller fett i en prosess samtale transforestring. For å bli vurdert drivstoff-klasse, må biodiesel oppfyller strenge industrien spesifikasjoner som sørger for riktig ytelse. Det ferdige produktet er en rentbrennende drivstoff uten svovel eller aromater av tradisjonelle drivstoff.
Bruker

Pure biodiesel kan drive dieselmotorer. Det kan også være blandet med petroleum for å skape et brensel for biler. Det er et populært alternativ for bruk i landbruk. Produktet er relativt nytt, så er ikke mye brukt ennå, men den er tilgjengelig fra utvalgte forhandlere rundt om i landet, eller kan kjøpes direkte fra produsentene.
Emission Reduction

Biodiesel skaper ikke de høye utslipp av karbonmonoksid, karbondioksid, svoveldioksid og partikler av tradisjonelle drivstoff. Det er ikke giftig og brytes ned opptil fire ganger raskere enn petroleum diesel.
EPA Registrering

Biodiesel har bestått alle helse-effekter testing, møte 1990 Clean Air Act Endringer standarder. I motsetning til alternative drivstoff, er biodiesel lovlig registrert for å bli solgt som motordrivstoff fordi den møter Environmental Protection Agency clean-diesel spesifikasjoner. Det er også godkjent som et alternativt drivstoff av Department of Energy og US Department of Transportation.
Flere fordeler

Biodiesel har en høyere flammepunkt enn vanlig diesel eller bensin. For land uten store oljeforsyninger, er evnen til å skape de grunnleggende planteprodukter å eliminere avhengighet av olje en stor fordel. Mange land, spesielt i Europa, har allerede integrert biodiesel inn i deres buss flåter og biler for å fange opp de økonomiske og miljømessige fordeler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134021.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff