Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hydrogen Bil ulemper og fordeler

Hydrogenbiler er gunstig for miljøet på en rekke måter. For eksempel har de ikke gir utslipp av klimagasser som er skadelige for velferden til økosystemet. Disse bilene er mye mer drivstoffeffektiv enn bensin biler, og la ut mindre forurensning generelt. Men det er mange ulemper med å bruke hydrogen-drevne biler, men forskerne arbeider for å eliminere disse ulempene. Going Green

Hovedmålet med hydrogenbiler er å spare miljøet for de negative konsekvensene av forbrenning av fossile brensler. Ifølge greenliving.com, er hydrogen drivstoff bedre fordi den ikke slipper karbondioksid i luften. Hydrogenbiler også gi mer kjørelengde i forhold til bensindrevne biler, for eksempel, kan en bil ved hjelp av hydrogen drivstoff går opp til dobbelt kjørelengde som en bensin bil på samme mengde drivstoff
Engine. Holdbarhet

En annen fordel med hydrogenbiler er motorens styrke og holdbarhet. Mange andre typer motorer kan ikke fungere ordentlig i høye temperaturer, og har en tendens til å overopphetes. Hydrogen motorer, men kan jobbe i ekstremt høye temperaturer, pluss motorene ikke korroderer like lett som sine bensin kolleger.
Cost
p Det er en ulempe rundt kostnadene for hydrogen drivstoff: den innledende utgifter til å konvertere infrastrukturen fra bensin til hydrogen er enorme. Det ville koste milliarder av dollar for å erstatte alle dagens bensinstasjoner med hydrogen fyllestasjoner.
Hydrogen Tilgjengelighet

En annen ulempe med hydrogen fuel biler er vanskeligheten med å skaffe flytende hydrogen til bruk som drivstoff. Hydrogen er ikke lett fått fra luften, så det må innhentes fra vannmolekyler. Det er flere måter for hydrogen som skal utvinnes fra vann, men ingen er effektiv, og alle er svært kostbart.
Hydrogen Storage

Hydrogen lagring er et annet problem. Det tar enorme mengder plass til å lagre flytende hydrogen. Forskning er i prosess på hvordan man mer effektivt lagre hydrogen i biler, men løsningen er ennå ikke funnet. Ifølge greenliving.com, har flere selskaper investert milliarder av dollar i utviklingen av effektive hydrogen brenselceller som skal gjennomføre mer hydrogen drivstoff i kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134234.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff