Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage Bio-diesel hjemme

Biodiesel er en mer miljøvennlig måte å kjøre bil. Hvilken som helst dieselmotor kan kjøre på biodiesel. Faktisk er det bedre for motoren din enn vanlig diesel. Biodiesel kan lages fra enkle vegetabilsk olje, selv de tingene du bruker til matlaging. Selv om det er mulig å kjøre motoren av vegetabilsk olje direkte, snu den til biodiesel er første bedre for motoren din, og vil vare lenger. Du kan lage biodiesel fra felles husholdning materialer og kjøpe resten av ingrediensene på ditt lokale supermarked eller apotek. Du trenger
en liter av fersk, ubrukt vegetabilsk olje
Blender
200 milliliter alkohol (enten etanol eller metanol)
Lye (tilgjengelig i de fleste båter butikker med såpe materialer til fremstilling)
Scales, enten elektrisk eller vekt
trakter
termometer
Plast beholdere med skrukork stor nok til å lagre to liter
Stove og pan
Vis flere instruksjoner
1

Gjør en test batch av én liter før du gjør en full batch. Dette vil tillate deg å bli vant til prosessen og unngå å kaste bort en masse materialer hvis du gjør en feil.
2

Mål ut luten på vekten. Du trenger nøyaktig 3,5 gram.
3

Hell 20 ml av alkohol inn i beholderen ved hjelp av trakten. Gjøre dette raskt som alkohol vil reagere med vann i luften. Legg luten til beholderen ved hjelp av en annen trakt. Raskt sikre hetten og virvle rundt. Blandingen skal bli varmt.
4

Sjekk at luten er helt oppløst. Når det har, forberede blender. Varm all vegetabilsk olje på komfyren til det er 55 grader Celsius eller 130 grader Fahrenheit. Hell dette i blenderen. Tilsett til denne blanding lut. Så sikkert forsegle blender.
5

Blend blandingen i 20-30 minutter. Dekanter deretter inn i en klar beholder med skrulokk. Permisjon for å betale for en dag ved romtemperatur.
6

Dekanter klarere gulaktig væske inn i en annen beholder, forlater rester på bunnen. Den gulaktig væske er biodiesel. Jo mindre rester du har, jo bedre er kvaliteten på biodiesel.
7

Legg til biodiesel til en annen beholder og tilsett en halv liter vann. Fest lokket tett og rulle beholderen til godt blandet. Tillate å bosette dekanter deretter biodiesel fra vannet. Den biodiesel vil flyte på toppen av vannet. Dette sikrer den er klar og fri for urenheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134267.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff