Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Biodiesel Fuel Laget med Alger

Med tegn på drivstoff mangel og effektene av global oppvarming blir mer tydelig, forskere fortsetter å søke etter renere fornybare drivstoff kilder. Alger kan meget vel være drivstoff for fremtiden. Ved hjelp av alger til å produsere drivstoff startet så tidlig som på 1950-tallet, da forskere studerte alger er metangass produksjon. I dag er alger bli et alternativ for biodiesel produksjon. Biodiesel Fuel

Biodiesel er et fornybart erstatning for diesel produsert fra fossile brensler. Ulike naturlige oljer, fett og fett kan omdannes til biodiesel, noe som kan bidra drastisk redusere nivåene av klimagasser. Ikke bare produserer biodiesel renere utslipp, men veldig produksjonen fjerner karbon fra luften, og dermed senke forurensning. Flere arter av alger har blitt studert for sin evne til å produsere naturlige oljer som kan konverteres til naturlig drivstoff.
Typer alger

mikroalger er svært primitive former for planter . Ved den samme prosessen med fotosyntese planter bruk, konverterer mikroalger karbon i miljøet, og butikker som energi i lipider. Den mikroalger oftest studert for biodiesel produksjon faller i to kategorier. Blå-grønne alger er svært nær i struktur til bakterier. Det er ca 2000 rapporterte arter av denne nitrogen-fixing alger. Gylden alger er tettere i struktur til diatomeer. De fleste av de 1000 artene som er beskrevet finnes i ferskvann.
Historie

For mer enn 20 år, har forskerne studert alger til bruk i biodiesel produksjon. I USA, etablerte Carter-administrasjonen US Department of Energy i 1978. Som svar på energikrisen av 1970-tallet, begynte Department of Energy studere alternative drivstoff, slik som de som produseres av alger. Aquatic Species Program er designet spesielt for å studere alger og andre vannlevende organismer for biodiesel produksjon. Selv om programmet ble stengt i 1995 på grunn av finansiering kutt, fortsetter forskning på universiteter og andre offentlige etater rundt om i verden.
Betydning

Ifølge National Renewable Energy Lab rapport om Aquatic Species Program, "Ganske enkelt sagt, mikroalger er bemerkelsesverdig og effektive biologiske fabrikker stand til å ta en avfall (null-energi) form av karbon (CO2) og konvertere den til en høy tetthet flytende form for energi (naturlig olje) . " (Se en referanse, s.3) mikroalger kan produsere 10.000 liter drivstoff per acre per år sammenlignet med bare 70 liter fra soyabønner og 230 liter fra mais.
Produksjon
< p> En av de største fordeler for bruk av alger for å produsere drivstoff er at alger kan vokse i et vilkårlig antall klimaer og miljøer. Mens tradisjonelle avlinger, for eksempel soya og mais, må dyrkes på fruktbar landbruksjord, kan alger trives i dammer, havet og selv ørkenen. Forskere utvikler for tiden nye varianter av alger å optimalisere naturlige oljeproduksjon. Som John Morgan forklarer på Purdue University News nettside, "Alger nå lagre noen av karbon deres som lipider, men ikke nok til å være nyttig i å produsere biodiesel. Vi må genetisk ingeniør dem til å øke mengden av lipider de akkumuleres."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134339.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff