Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan bruke Deep Fryer Olje for Biodiesel

Bruke avfall vegetabilsk olje (WVO) for drivstoff i en dieselmotor kan ha varierende resultater. Den primære metoden for å bruke direkte WVO som en erstatning for diesel er å varme opp oljen slik at viskositeten er nær at av petroleum-baserte diesel. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan konvertere en dieselmotor til å kjøre spillolje i ca tre timer. Du trenger:
WVO /SVO konvertering kit
WVO filter og pumpe (samling)
Vis mer Instruksjoner
Bruke frityrkokeren avfall vegetabilsk olje for biodiesel
1

Tilpass dieselbil for avfall vegetabilsk olje (WVO). Dette innebærer en varmekilde for drivstofftanken, samt en varmekilde for drivstoff linje like før det blir til inntak manifold. Disse selges i sett, og de senker viskositeten av meget tykt fett ned til det av diesel. Andre tilpasninger av bilen bør inkludere høyere rangerte glødeplugger og bredere bensininnsprøytning porter, men disse kan bli dyrt og er ikke avgjørende for å brenne WVO i en diesel motor. Noen produsenter av vegetabilsk olje konvertering produkter er listet opp nedenfor, og mange kits er tilgjengelig.
2

samle nok fett til å brenne. Restauranter er den mest tilgjengelige kilden, og eiere vanligvis er ivrige etter å kvitte seg med avfall som normalt ville koste penger å kaste bort. Pass på at oljen er fra en naturlig vegetabilsk kilde, som noen steder vil bruke gigantiske forkorting "murstein", eller en høy andel av animalsk fett. Disse trenger ikke brenne så vel som vegetabilsk olje, så det er viktig å spørre om renhet.
3

Filter olje og hell den i tanken for bruk. Mange biodiesel entusiaster vil bruke en blanding av petroleum diesel med WVO, men det er egentlig bare nødvendig i kaldere klima. Det er også populært å bruke WVO i en dual-tank setup, der det er vanlig diesel i en egen tank for oppstart og nedstenging prosedyrer. Dette kan forhindre at drivstoff sprøytebrukere fra "coking", eller tilstopping med avkjølt fett.
4

Kjør bilen for korte avstander for å sikre at motoren kan håndtere bryteren. Mest sen modell motorer er komplekse, og systemet må fungere perfekt for å være effektiv og ikke skade komponenter. Eldre modell motorer kan ta endringen lettere, da de er for det meste direkte innsprøytning systemer uten datamaskiner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134062.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff