Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer en motorsykkel til å kjøre på vegetabilsk olje

Vegetabilsk olje er en mye urealisert alternative drivstoff kilde, men bare dieselmotorer kan kjøre på vegetabilsk olje. Dieselmotorer er populært for å være en effektiv måte å utnytte alternative drivstoff som de kjører på petroleum diesel, biodiesel og rett vegetabilsk olje. I tillegg til en rekke kommersielt produsert motorsykler som nå blir produsert med dieselmotorer, ved noen enkle modifikasjoner en motorsykkel kan bli omdannet til å kjøre på vegetabilsk olje. Instruksjoner
en

Kjøp en motorsykkel med en dieselmotor, eller erstatte en bensinmotor med en diesel. Kun dieselmotorer uten gummipakninger kan omdannes til å kjøre på vegetabilsk olje. Disse har en tendens til å være i nyere modell motorer, men pakningene kan fjernes fra eldre modeller for å kjøre på vegetabilsk olje. Det er noen motorsykler på markedet med dieselmotorer, spesielt den Neander og Kawasaki KLR650. Hvis du velger å tilpasse en sykkel med en dieselmotor, justere utvekslinger å være kompatible med den nye motorens turtall.
2

Installer en vegetabilsk olje drivstoff konvertering kit. Du bør holde den opprinnelige gasstanken å holde vanlig diesel eller biodiesel for kaldt vær. Installere en ekstra tank for vegetabilsk olje. Konverteringen Settet inneholder to eller flere slanger som fører fra sykkelens radiator til vegetabilsk olje tank som varme oljen gjennom en varmeveksler før det går inn i de endelige drivstoff filter og injektorer inne i motoren.
3 < p> Installer et hjelpe-brennstoff-system som kan aktiveres av bryteren når den riktige driftstemperatur er oppnådd. Dette vil skifte motoren din fra å kjøre på diesel til å kjøre på vegetabilsk olje. Når du bruker sykkelen i kaldt vær, er det også lurt å bytte tilbake til diesel bruk 10 minutter før du skjærer av motoren. Dette vil rense motoren for å holde vegetabilsk olje fra jevning og tilstopping når den er parkert i kaldt klima.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134427.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff