Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hybrid Vs. Petroleum

Hybridbiler kan meget vel være brobygger mellom fossilt brensel og alternative strømkilder som hydrogen. Hybrid motorer er ikke nødvendigvis nye, men mangler den sterk infrastruktur av petroleumsnæringen. For eksempel er det ikke en hydrogen pumpe eller elektrisk ladestasjon på hvert hjørne som vanlige bensinstasjoner. Hybrid Cars

Det finnes flere forskjellige typer hybridbiler, noen som daterer seg tilbake til begynnelsen av det tjuende århundre. I dag, de fleste hybrider bruker en elektrisk motor eller hydrogen brenselceller på konsert med en forbrenningsmotor
Hybrid Strøm

Hybridbiler oppnår omtrent 60 til 90 hestekrefter. - det er bare halvparten av hva petroleums-motorene er i stand til å gjøre.
bilder Hybrid Utslipp

Hybridbiler brenne mindre fossilt brensel enn konvensjonelle petroleum motorer. Sammenlignet med ikke-hybrider, biler som Toyota Prius og Chevrolet Volt produsere 90 prosent mindre forurensing.
Petroleum Tradisjon

Hver dag amerikanerne brenne nærmere 400 millioner liter av bensin.
Petroleum Utslipp

Argonne National Lab melder at for hver gallon bensin kjøpt, 5 1/2 kg. av karbondioksid ut i atmosfæren før det når tanken.
Petroleum Flex-Fuel
E85 bensin

Flex-fuel biler har muligheten til å kjøre på E85 etanol, en alkohol laget av gjærede planter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134197.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff