Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Er Hybrid Cars farlig?

Med bruk av hybridbil teknologien blir stadig mer vanlig på våre veier, er det bare naturlig å stille spørsmål om disse bilene. De er stort sett veldig trygt, men det er noen spørsmål du måtte ha om dem. Som med alle andre bil, er det noen forholdsregler du bør ta for å gjøre din opplevelse så trygg som mulig. Vil hybridbiler fare for blind?

En stor bekymring med hybridbiler er de relativt lave nivåer av støy de legger ut. Siden blinde ofte navigere ved hjelp av sine andre sanser, særlig hørsel, kan dette være et problem. Løsninger inkluderer å være mer bevisst på dine omgivelser mens du kjører ditt hybridbil, å sørge for at du ikke utilsiktet meie ned noen fotgjengere --- blind eller på annen måte. Den japanske regjeringen, i samarbeid med japanske bilprodusentene, undersøker nå mulighetene for å installere utstyr for å lage støy så hybridbiler kjører langs, varsler blinde mennesker som en potensiell fare er nær. Se Ressurser for mer informasjon om dette emnet.
Kan hybridbiler elektrosjokk innsatspersonell?

Siden de er i det minste delvis drevet ved hjelp av elektrisitet, kan du være bekymret hva som vil skje i tilfelle en krasj. Vil innsatspersonell kunne trygt redde deg hvis det verste skjer? Faktum er, flere forebyggende sikkerhetssystemer er på plass som forbyr høy spenning fra å kjøre gjennom chassis av hybridbil. Både du og eventuelle innsatspersonell som prøver å redde bør du trygt kunne røre bilen, uten negative effekter. I tillegg er hybrid bilprodusenter fargelegger alle høyspentlinjer i bilens motorrom oransje, slik at de er lett identifiserbare.
Er hybrid biler er farlige for mennesker med defibrillatorer og pacemakere?

Mens det er sant at elektromagnetiske felt kan utgjøre en spesiell fare for de med defibrillatorer og pacemakere installert, kjører hybridbiler bør ikke være et problem. Imidlertid bør folk med disse forholdene sannsynligvis ikke forsøke å gjøre sin egen motor vedlikehold, og bør i stedet stole på vare på bilen sin til fagfolk. Direkte eksponering (som står rett over motoren) kan skade de med defibrillatorer og pacemakere, og du ikke ønsker å ta denne risikoen.
Hva med langvarig elektromagnetisk felt eksponering?
med

Elektromagnetiske felt, eller EMF, er alle rundt oss hver dag. Fra kraftledninger for mikrobølger, fra kraftverk til alle elektroniske enheter (for eksempel datamaskinen) bruker du på en daglig basis --- they're overalt. Mens noen hybrid bileiere har rapportert syke etter å kjøpe sine hybridbiler, er det viktig å ikke hoppe til noen konklusjoner uansett. Ikke nok forskning foreligger ennå ikke si hvorvidt emfs generert av hybridbiler er virkelig farlig.
Hva om farene som utgjøres av hybridbil batterier til miljøet?

Som en bekymret borger, er du sannsynligvis bekymret batterier råtne bort i et deponi eller annet sted. Siden hybridbil batterier er egentlig bare større versjoner av AA-og AAA-batterier du vanligvis bruker i fjernkontroller og andre enheter i hjemmet ditt, er det forståelig. Men du bør vite at blybatterier er de som forårsaker mest skade på miljøet. Per september 2009 er mest hybridbil produsenter som bruker nikkel-metall hydrid (eller NiMH) batterier i sine biler, som er vesentlig mindre miljøskadelige. Begge typer batterier kan --- og bør --- resirkuleres. Denne delen, derfor er bare så farlig som du la det være. Sørg for å resirkulere alle dine batterier --- inkludert de fra din hybridbil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134085.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff