Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Er Hybrid Cars bra for miljøet?

Hybrider biler bruker både bensin og strøm til makten. I de fleste hybrider, bilen vil bli drevet av elektrisitet mens en liten, drivstoffeffektive bensin motor lader opp batteriene. Selv om bilen bruker bensin, motoren som lader batteriet er langt mer effektiv enn motorer som vanligvis strøm biler. Fuel Economy

bensinmotorer som re-lade batteriene i en hybrid bil er mindre og mer effektiv enn motorer i bensindrevne biler. De opererer på samme prinsipp som de dieselmotorene i diesel-elektriske lokomotiver. I tillegg har mange hybrider bruke det som kalles regenerativ bremsing. Denne type bremser omdanner energien til bremsing til elektrisitet som deretter går tilbake til batteriene. Fra et miljømessig ståsted, hybrider bruker mindre drivstoff enn mer tradisjonelle biler og legge mindre belastning på miljøet.
Avfall i produksjon

Produksjon av hybridbiler produserer samme mengde avfall og utslipp som produksjonen av tradisjonelle bensindrevne biler. Fra dette standpunktet, er produksjon av en hybridbil som dårlig for miljøet som produksjon av noen annen bil. Faktisk, i noen tilfeller å erstatte en eksisterende funksjonelle bensindrevet bil med en hybrid kan resultere i en netto økning i karbondioksid-utgang, og dette har en netto negativ effekt på miljøet. Folk som ikke driver mye vil sende ut mindre karbondioksid ved å fortsette å drive sine eksisterende biler. Dette er fordi en mye CO2 slippes ut i produksjonen av hybrid. Folk som kjører en moderat mengde kan bruke tre til fire år med kjøring for å oppveie karbon opprettet i produksjonen av hybrid. Folk som kjører mye, men vil se en netto nedgang i utslippene ganske raskt.

Vedlikehold Avfall

Hybrider krever vedlikehold, og at vedlikehold steder en belastning på miljøet. Motorolje må enten pumpet og raffinert. Dekk må byttes. I mange tilfeller er imidlertid opprettholdelsen avfall fra en hybrid mye lavere enn med en konvensjonell bil. For eksempel har brems design på Toyota Prius resulterte i folk som går godt over 100.000 miles uten brems service. Dette skyldes hybrider ikke i virkeligheten ha bremser. Bremse og stoppe er gjort av samme elektrisk motor som gir strøm.
Avhending av batterier

miljømessige konsekvensene av den type batteri i en hybrid er lavere enn tradisjonelle batterier . Tradisjonelle bilbatterier bruke bly, som er svært giftig. Nikkel-kadmium-batterier inneholder også mye av giftige metaller og materialer. Hybrid batterier, derimot, er nikkel metall hydrid batterier og inneholder langt mindre giftig materiale enn andre batterityper. På tross av dette, har de fortsatt inneholde giftige materialer som må være riktig kastes for å unngå miljøskader.
Totalt Environmental Effect

Den samlede effekten av en hybrid på miljø vil avhenge mye av hvordan du bruker bilen. Folk som ønsker å erstatte en eksisterende bil med en hybrid bør se på kjøremønster. Hvis du kjører mye, vil en hybrid være bra for miljøet. Hvis du ikke kjører mye, kunne kjøpe en hybrid faktisk ha en negativ miljøeffekt. Hvis du ikke eier en bil og er ute etter å kjøpe en, er en hybrid det beste valget som det minimerer miljøpåvirkning gjennom drivstoffeffektivitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134066.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff