Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage Biodiesel Out of Waste Oil

Making biodiesel fra spillolje er en fin måte å få drivstoff for en dieselmotor, og kan gjøres billig. Ved hjelp av den kjemiske "brygge"-prosess, kan en bakgård biodiesel produsenten gjør flere hundre liter biodiesel i en 24-timers periode. Du trenger
Biodiesel prosessor
avfall vegetabilsk olje
Lye
Metanol
Rør
Tanks
Vis flere instruksjoner
Making biodiesel av avfall dypt -frityrkokeren olje
en

Finn en kilde til brukte frityrkokeren olje. De fleste restauranter vil gjerne la deg ta spillolje fra beholderne bak bygningen, som de vanligvis må betale for å få den fjernet. Tilbyr noen få dollar for et par dusin liter ville fortsatt være kostnadseffektivt.
2

Bestem deg på et system og type biodiesel til å gjøre. Flere typer av tilsetningsstoffer og petroleum diesel blandinger kan brukes, med en eller to drivstofftanker. Den mest kostnadseffektive måten å lage biodiesel er fra rett vegetabilsk olje, eller "SVO," å bruke det uten behandling. Det er mulig å bruke ved ganske enkelt å filtrere oljen. Riktig biodiesel konvertering innebærer å heve viskositet og oktan nivå med tilsetningsstoffer, deretter "brygging" oljen.
3

Bygg en biodiesel prosessor. Monter en stor, primær tank til et solid fundament. Monter en mindre «blanding» tank til den siden av den store, med en ventilforsynt tilknytning fra bunnen av den lille tank til toppen av den store tank. Det bør være en ventil i bunnen av den store tanken for å drenere væske, og en pumpe vil være nødvendig for å overføre væsken til lagring. Fyll den store tanken til 75% kapasitet med filtrert spillolje. Fyll mindre tank til 50% kapasitet med metanol.
4

Mix og brygge biodiesel. Legg 7 gram lut for hver gallon av metanol som er lagret i den lille beholderen. Bland godt, og åpne ventilen og dumpe det i den store tanken. Bland luten /metanol i oljen, eller installere en intern miksing pumpe. Tillat denne tanken å sitte i 24 timer, noe som gir kjemikalier tid å behandle. Biprodukt av glyserin vil sette seg til bunnen av tanken, og det kan fjernes og kasseres sammen med den nederste ventil. Det neste laget er biodiesel, og den kan pumpes og filtreres inn i lagring. Det endelige laget er partikkel avfall og kan kastes.
5

Rengjør tanken og gjenta prosessen om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134060.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff