Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva bilene er drevet av naturgass?

Naturgass biler bruker komprimert naturgass som en renere drivstoff kilde. I USA, om lag 110.000 naturgassbiler (NGVs) er på veiene, og de fleste av disse er busser. Worldwide, vokser dette tallet til over 8 millioner NGVs. NGVs er spesielt populære i India, Tyskland og Australia. NGVs kan tankes hvor som helst det er naturgass linjer. Honda Civic GX NGV

Denne bilen er den eneste offentlig tilgjengelige amerikanske fabrikken bygget NGV. Noen av funksjonene inkluderer en 1,7 liters 4-sylindret motor drevet med komprimert naturgass (CNG) som produserer 113 hestekrefter, front-wheel-drive og en 5-trinns automatisk girkasse. Det har også anti-bremser, sidekollisjonsputer og aktive hodestøtter for forsetet, samt kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer. Andre funksjoner i denne bilen inkludere ekstern nøkkelfrie oppføring og elektriske vinduene.
CNG Camry Hybrid Concept

Den 19. november 2008 kl Los Angeles Auto Show, Toyota Motor Salget viste en CNG Camry Hybrid konseptbil. Advanced Product Strategy Group unnfanget denne konseptbilen, og Metal Crafters av Fountain Valley, California bygde den. CNG-systemet har to Lincoln kompositt fire stridsvogner i reservehjul området av bilen.
The CNG Chevy Aveo

General Motors i India lanserte dette kjøretøy, som kjører på en dual-fuel system. Den kan kjøres på enten bensin eller CNG. Mens du kjører på CNG, er Aveo er driftskostnadene mer enn 50 prosent mindre enn når den kjører på bensin. Bilen ble redesignet for å håndtere den ekstra vekten av CNG sylinder.
Batteri Dominant CNG Hybrid System Transit Busser

ISE Corp tilbyr et batteri dominerende CNG system på transitt buses.The CNG-motoren fungerer som en generator for elektrisk drift anlegg. Dette oppsettet sparer så mye som 40 prosent drivstoff. Sin Ford V10 CNG motoren veier så mye som £ 1000. mindre enn vanlige diesel-konverterte CNG-motorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133972.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff