Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva vil skje hvis solsikkeolje er blandet med bensin?

Hvis du blander litt bensin med solsikkeolje , vil du slå bensin til diesel . Solsikkeolje er brukt for å lage bio-diesel brensel ved å blande den med bensin eller etanol. Transesterification

Solsikkeolje kan bli brent av seg selv som drivstoff , og det kan bli brent blandes uten forutgående behandling . Men drivstoff kvaliteten lider , og biodrivstoff produsenter underlagt solsikkeolje til en prosess som kalles transforestring før blanding. Den kjemiske prosessen innebærer pre - miksing oljen med en katalysator , ofte alkohol , og oppvarming av blandingen til å endre sammensetningen av fettsyrer og forbedre drivstoff kvalitet.
Hot and Cold Mixes

Vegetabilsk olje recyclers har hatt suksess blande solsikkeolje med 10 prosent bensin . Jo høyere forholdstall på solsikkeolje til bensin , som ni- til-en ovenfor , er mer effektiv i varmt vær, når viskositet reduseres . Som temperaturer vokse kjølig, kan blandingen nærme 50-50 .

Utstyr Issues

Det har vært problemer med brennende solsikke diesel , hovedsakelig knyttet til drivstoff sensorsystemer som ikke er utformet for biodiesel . Dessuten er Lucas merke bensinpumpe installert på enkelte dieselmotorer , og vil til slutt mislykkes med biodiesel . Lucas pumper skal skiftes ut før brenning solsikke diesel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133971.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff