Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Biodiesel Vann fjerning

Biodiesel er et utmerket miljøvennlig drivstoff som skal raffineres hjemme gjennom en ganske enkel prosess. En av de viktigste faktorer i prosessen er å fjerne vann fra drivstoffet. Hvis biodiesel inneholder vann det ikke vil brenne så effektivt og biologisk vekst kan skje innenfor drivstoff, noe som resulterer i nedbrytning. Fjerne vann etter Filtrering

Selv om det ikke er nødvendig å koke vann ute av olje etter den første filtrering prosessen, er det en god idé å gjøre det på din første gå rundt og deretter sammenligne resultatene av brennstoffet til en blanding med noe du ikke koke ut vannet. Dersom forskjellen er signifikant, bør fortsette kokende vann ut av oljen fra en bestemt kilde. Du bør gjøre en sammenligning test for hver olje kilde når possible.The prosessen med fjerning av vann er egentlig ganske enkelt. Etter filtrering av oljen gjennom et dobbelt lag av osteklede, dårlig det inn i en varme-potten. Heve temperaturen av oljen til 212 grader C, og tillate at vannet skal koke av. Du bør bruke en elektrisk mikser i løpet av denne prosessen for å holde dampen lommer fra forming. Du kan også drenere vann pytter fra bunnen som separerer vann fra olje. Når det kokende har avtatt, øk temperaturen til 265 grader F og la oljen koke i 10 minutter. Denne prosessen bør fjerne det meste av vannet fra oljen og du kan fortsette med prosessen med å avgrense biodiesel.
Fjerne vann etter vask

En måte å få biodiesel klar til bruk, er å vaske ut de såper som har resultert fra renseprosessen med vann. Dette vann må fjernes fra oljen sammen med såpene. For å gjøre dette trenger du en stor container med en drenering dyse om 3 til 4 inches fra bunnen. En gjennomsiktig beholder som er best, slik at du kan se de forskjellige lagene. Fyll beholderen halvveis opp med vann og deretter legge til biodiesel du vasker. Forsiktig røre blandingen ikke å forstyrre såper og deretter la den sitte i ca 24 timer. Den såpevann vil legge seg på bunnen og kan dreneres ut av dysen, mens det rensede oljen vil forbli i toppen hvor det kan dekanteres. Gjenta denne prosessen et par ganger for å fjerne alle såper fra oljen. Som et siste trinn, vil eventuelle gjenværende vann fjernes ved sakte oppvarming oljen til en langsom koke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134148.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff