Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan bruke varme for å fjerne vann fra avfall Oil

Biodrivstoff er økende i popularitet på grunn av sin kostnadseffektivitet og de miljømessige fordelene som oppnås ved å bruke dem. Noen mennesker selv lage sin egen biodiesel bruker avfall vegetabilsk olje, vanligvis kjøper brukt olje billig fra restauranter eller gatekjøkken (eller noen ganger de få det gratis!) Når du lager biodiesel av spillolje er det tilrådelig å fjerne vann forurensning som en del av prosessen . Du trenger
Spillolje
Åpen toppet metall tank med tappekran nederst
El-patron
termometer
Beskyttende klær
Goggles
Vis flere instruksjoner

en

Sett spillolje i en åpen toppet metall tank med et trykk helt nederst. La det stå i flere timer eller over natten, for å avgjøre (dekke tanken i løpet av denne perioden for å unngå å la ytterligere kontaminering forekommer). Som vann er tyngre enn olje du kan deretter helle av mye av vannet gjennom kranen før oppvarming.
2

Rør væsken før oppvarming for å blande eventuelle gjenværende vann tilbake til olje.

3

Bruk en varmekolbe for å varme opp spillolje opp til 212 grader Farhenheit (100 grader Celsius), som er kokepunktet for vann. Hold det ved denne temperaturen og la overflødig vann til å fordampe.
4

Åpne kranen ofte for å drenere bort vann som samler under oljen. Ellers er dette vannet kunne slå til damp og eksplodere, forårsaker farlig varm olje til å skyte ut toppen av tanken.
5

Når dampen har redusert betraktelig, heve varmen til 265 grader Farhenheit (130 grader Celcius). Hold det ved denne temperaturen i 10 minutter og deretter la blandingen avkjøles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133949.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff