Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvorfor er elektriske biler bedre for miljøet?

Mens de har en håndfull av praktiske ulemper, er én ting som er vanlig om den elektriske bilen at det er renere på alle måter i forhold til en konvensjonell, bensin-brennende bil. Disse bilene er ikke bare mer effektiv, men de også bruke færre farlige kjemikalier i sin drift. Dette gjelder selv når den elektriske bilen lades med strøm fra fossilt brensel planter. Ingen direkte Polution

En elektrisk bil bruker strøm til å drive motoren, brenner ikke bensin eller andre fossile brensler og er derfor et null karbonutslipp bilen i seg selv. Eventuelle utslipp laget er indirekte, kommer fra den opprinnelige kilden til elektrisitet.
Potensielt Clean Energy

Gitt at batteriet i en elektrisk bil belastes med det lokale energiverket rutenett, elektriske biler er så ren som den rutenettet. I teorien, hvis den lokale strømforsyningen ble trukket fra en blanding av vannkraft, vindkraft, solenergi og kjernekraft, ville opererer elbiler være både direkte og indirekte en kilde til null utslipp.
Cleaner Selv på fossilt brensel

Fordi selv fossilt brennstoff-kraftverk er mer effektiv enn en bilens forbrenningsmotor, er den elektriske bilen mer energieffektive og produserer mindre samlede forurensningen. Selv bruker elektrisitet fra kull, er en elektrisk bil fire prosent mer effektiv enn en bensin brenner versjon av den samme bilen.
Batteribytte

Mens batteriene i både konvensjonell og elbiler krever eventuell erstatning, disponering av blybatterier som brukes i vanlige biler er mye mer skadelig for miljøet som disponering av litium eller nikkel-baserte batterier av elektriske biler.
Redusert Poisonous Fluids

Elektriske biler har også en lavere eller ingen etterspørsel etter mange av de farlige og forurensende væsker som brukes i en konvensjonell bil, som motorolje og frostvæske.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134017.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff