Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hybrider Vs. Dieselbiler

I de senere årene har forbrukerne forskjøvet mot biler som vil belønne deres heftig initial investering med færre dollar betalt ved pumpen. Mens hybridbiler er lett den mest anerkjente og populære alternativ til bensin-bare biler, har dieselbiler blitt mer effektiv og renere enn noen gang. Dieselmotoren har hevdet seg som en verdig konkurrent til den elskede hybrid, med lignende drivstofføkonomi til en lavere pris. Miles per gallon

Miles per gallon varierer mye fra modell til modell. Imidlertid kan forbrukerne forvente omtrent 40-50 miles per gallon fra de fleste hybrid sedan. Diesel sedan kan tjene lignende tall. Diesel og hybrid sport nyttekjøretøyer og lastebiler vil vanligvis overstige 20 miles per gallon, men noen ganger bare så vidt. Når det gjelder sammenligning, er dette en uavgjort.
Pålitelighet

Pålitelighet avhenger først og fremst av produsenten av kjøretøyet, og for det andre på modellen. Noen modeller kan ha mer problemer enn andre, men det er lite som tyder på at enten hybridbiler eller dieselbiler er noe mindre pålitelig enn de som opererer på blyfri bensin alene. Det er lurt å undersøke noen modell av interesse omfattende før du kjøper og ikke til å kjøpe noen modell innenfor sitt første produksjonsår.
Convenience

grunn av strengere utslippskravene, er dieselbiler ikke solgt i fem stater: Vermont, Maine, New York, Massachusetts og California. Hybridbiler, men tilgjengelig i alle 50 stater, kan også være vanskelig å finne, på grunn av deres økte populariteten. Diesel kan også være vanskeligere å komme med, som ikke alle bensinstasjoner tilby muligheten. Blyfri bensin, som alle hybridbiler bruker, er mer vanlig.
Cost

Gjennomsnittsprisen for en gallon av diesel i de senere år har vanligvis vært 5 til 10 cent høyere enn kostnaden for blyfri bensin. Hvis dette fortsetter, selvfølgelig, vil diesel kundene betale mer for å fyre opp sine kjøretøy over tid. Hybrid kunder vil betale mye mer på forhånd som hybridbiler kan være så mye som $ 10 000 dyrere enn sine ikke-hybrid kolleger. Per september 2009, koster Fords Escape SUV $ 20 550 for standard modell og $ 31 500 for hybrid-versjonen. Dieselbiler er mye rimeligere i utgangspunktet, koster så lite som $ 3000 mer enn bensinmotor (Volkswagen Toureg).
Selection

velge enten en hybrid eller en diesel kjøretøy, kan valg være begrenset. I tillegg til mangel på alternativt drevet kjøretøy på grunn av økt popularitet, har ikke hver modell bilen en diesel eller hybrid alternativ. Forbrukere som ønsker å kjøpe en av disse to bensin alternative muligheter vil sannsynligvis behovet for å ofre i andre aspekter av kjøretøyet. De fleste, men ikke alle, hybrider er pendler biler med unimpressive hestekrefter rangeringer. De fleste dieselbiler er av den større spor og SUV variasjon, selv om det finnes unntak til begge regler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134095.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff