Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan en Hydrogen Fuel systemet fungerer?

Som fossilt brensel bli utryddet, forskere lete etter nye måter å skape energi. Noen vanlige former inkluderer vind, sol og alkohol effekt (i tilfelle av kjøretøy). Men et annet alternativ drivstoff har dukket opp også. Hydrogen - en gass - brukes til å lage elektrisitet. Denne prosessen skjer gjennom en prosess som involverer en "fuel cell" med positive og negative sider. Til syvende og sist, produserer prosessen en elektrisk strøm for å drive en motor eller motor med vann som et biprodukt. Hydrogen
p Som den vanligste gassen i universet, er hydrogen overalt. For eksempel går solen på den. Ifølge Energy Unger, hydrogenatomer kombinere med andre hydrogenatomer for å skape heliumatomer. Denne reaksjonen skaper strålende energi, som gjør livet på jorden. På et annet plan, kan hydrogen anvendes i kombinasjon med oksygen for å skape en elektrisk strøm som deretter driver en motor. Disse motorene kan brukes i teknologi som biler. Forskere har utviklet en brenselcelle til rette reaksjonen. Denne cellen, en type batteri, bruker både en positiv og negativ side til første pause hydrogenatomene ned og deretter reformere dem i vann.
Anode

anode , som er negativt ladet, hviler på den ene ende av brenselcellen. Det trekker i lagret hydrogen fra en tank. Katalysatoren reagerer med hydrogen, og deler den i positive protoner og negative elektroner. Ifølge en katalysator firma som heter Acta, gjør at katalysatoren kjemikalier reaksjoner til å skje på et lavere energinivå.
Polymer elektrolytt membran

polymer elektrolytt membran ( PEM) hviler mellom de positive og negative sider av brenselcellen. Den tillater bare de positive protoner til å passere gjennom til den positive side. Dette tvinger elektronene til å reise gjennom en krets som skaper elektrisitet, og kan brukes til å drive en motor eller annen mekanisk innretning. Kretsen, som startet på den negative siden av cellen, ender på den positive siden
Cathode

katode -. Som er positivt ladet - trekker i oksygen, vanligvis fra omgivelsene. Ifølge den General Motors offisielle nettside, spytter katalysatoren de oksygenatomer i to. Hver av disse atomer forbinder med to hydrogen protoner og to hydrogen elektroner. Dette produserer vann, som renner ut av den positive siden og bort fra cellen. Dette er det eneste biprodukt av brenselcellen, slik at det miljømessig trygt. Ifølge Fellesskap Solutions, kan du selv drikke leftover vann hvis hydrogen er holdt i en hydrogen tank og vannet går ikke gjennom en reformator (som kan bruke metanol).
Fuel Stack

Ifølge Fuel Economy statlige nettsted, de fleste brenselceller brukes i biler bare produsere opp til 1,16 volt elektrisitet. Siden dette er ikke mye, er brensel celler sammen til drivstoff stabler.
Common Bruker

Ifølge University of Surrey-Guildford, kan brenselceller brukes ikke bare i biler, men også i fly, scootere, støvsugere, mobiltelefoner, politistasjoner og selv banker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134290.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff