Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Planer om å lage biodiesel

Biodiesel er et drivstoff som vanligvis laget av avfall vegetabilsk olje i den hensikt å drive en dieselmotor, ofte uten noen justeringer i motoren i det hele tatt. Denne alternative drivstoff er stadig i popularitet fordi det er billig å lage, gir færre klimagasser enn oljebaserte drivstoff og kommer fra en lett fornybar ressurs. En batch av biodiesel kan foretas i et enkelt hjem-bygget prosessor i en uke eller mindre. Grunnleggende ingredienser

Mens det er noe variasjon i de tilgjengelige "oppskrifter" for biodiesel, alle inkluderer fire grunnleggende ingredienser: En organisk olje (typisk avfall vegetabilsk olje som brukes i frityrgryter selv animalsk fett kan også være brukt), metanol (alkohol), natriumhydroksyd (lut) og vann. Andre kjemikalier er involvert i prosessen, men den eksakte kjemikalier og blandinger du vil bruke, avhenger av "oppskrift" og prosessutstyr du velger. Pakkene er tilgjengelig hvis du ikke ønsker å starte fra scratch.
Safety

Making biodiesel kan være farlig fordi etsende og giftige kjemikalier er en del av prosessen, så sikkerhet må være en prioritet. Du bør holde et brannslukningsapparat stand til å håndtere oljebaserte branner hendig og slitasje verneklær og hansker. Pass på at "brygging området" er godt ventilert siden alkohol /lut blandingen bør ikke pustet, og at barn og kjæledyr holdes borte fra utstyret. Kjemikaliene du skal bruke må lagres riktig, og det kan være andre statlige og lokale sikkerhetskrav du trenger for å oppfylle, så husk å sjekke på disse før du begynner
Basic. Prosessen

hovedsak er biodiesel laget når en organisk olje er blandet med alkohol og en katalysator (lut). Katalysatoren forårsaker alkohol for å erstatte glyserin i fett molekyler, glyserin deretter synker til bunnen av blandingen, og blir fjernet. Selve navnet på prosessen er "transesterifiseringen", som noen "bryggere" i forhold til å lage såpe. Etter glyserinet fjernet, må biodiesel være "vasket" (filtrert) for å fjerne urenheter så mange som mulig, ved hjelp av vann og en liten bit av eddiksyre (eddik); det vaskede brensel er tømt, og prosessen blir gjentatt, hvis nødvendig, ved hjelp av bare vann. Den ferdige drivstoffet er da "tørket" og klar til bruk.
Mulige Problemer

Mens biodiesel er i utgangspunktet biologisk nedbrytbart og ikke giftig, prosessorer må være klar over mulige problemer med drivstoffet. Hvis ikke vasket skikkelig, kan urenheter påvirker drivstoff ytelse i motoren. Mens det har en tendens til å bidra til å smøre motoren, kan biodiesel også spise bort på gummi-baserte komponenter, slik som brennstoffledninger og pakninger, samt Loggfiltre. Biodiesel kan ikke utføre så godt i kaldt vær i motoren. Og bruk av biodiesel kan også ugyldiggjøre motorens garanti.
Skatter

I øynene til regjeringen, ved å lage din egen biodiesel, blir du en drivstoff selskap. Skatter samlet på brensel som brukes til å drive biler som drives på motorveiene. Du trenger å lære hva føderale og statlige skatt krav til deg og hva du må gjøre for å oppfylle dem. For de mest up-to-date informasjon, logge på IRS nettsiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134348.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff