Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik biler bruker Biomasse

Biomasse vedrører organisk materiale som kan brukes til å skaffe energi som tre, sukkerrør og annet avfall organisk materiale. Biomasse kan bli omdannet til biodrivstoff som kan brukes av biler. Biomasse til biodrivstoff

Biler kan ikke bruke biomasse direkte. Omdannes biomasse gjennom en prosess kalt biokonvertering å produsere biodrivstoff slik som metanol, naturgass og olje. For å bli vurdert som et biodrivstoff, må drivstoffet inneholder over 80 prosent fornybare materialer, i henhold til Alternative Energy News.
Bensin og Diesel

Ifølge National Geographic, bensin og diesel, både mye brukt av biler, er gamle biodrivstoff, men kjent som fossilt brensel på grunn av deres dannelse fra nedbrutt organisk materiale for millioner av år siden. Dagens biodrivstoff er like, men bruk planter dyrkes i dag.

Biodrivstoff

To vanlige typer biobrensel i bruk i dag er etanol og biodiesel. Etanol er mest brukt som en blanding agent med bensin for å øke oktan og kutte ned karbonmonoksid og andre smog-forårsaker utslipp fra eksos, som indikert av National Renewable Energy Laboratory. På samme måte kan biodiesel brukes som tilsetning for å redusere utslipp fra kjøretøy i tillegg til å gi et fornybart alternativ drivstoff for dieselmotorer i sin rene form, ifølge National Renewable Energy Laboratory.
Fordeler

Hovedgrunnen til at nesten alle kjøretøyer som bruker et flytende brennstoff er for forbrenningsformål, med fordelen av flytende brennstoff er at den kan pumpes og håndteres lett, ifølge Biofuel.org. Biodrivstoff kan brukes av biler som et renere alternativ til diesel, som fører til mindre press på fossilt brensel. I tillegg biodrivstoff har en tendens til å være billig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133953.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff