Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hydrogen Fuel Informasjon

Konvensjonelle kraftprodusenter som forbrenningsmotorer, turbiner og batterier kan erstattes av hydrogen brenselceller. Føderale etater samarbeider om forskning, utvikling og demonstrasjon av den potensielle bruken av hydrogen som drivstoff kilde, ifølge Hydrogen.gov. Hydrogen Economy

Department of Energy (DOE) sier at en hydrogen-baserte økonomien vil dukke opp i fremtiden. Når infrastrukturen er på plass og når hydrogen blir økonomisk levedyktig, da hydrogen vil bli en primære drivstoff kilde.
Fuel Cell Technology

DOE står bak bruken av brenselceller som et middel for å drive økonomien. Barrierer med hjelp av brenselcelleteknologi må overvinnes før denne kraftkilden kan være levedyktig. Laboratorier, universiteter og bransjeorganisasjoner jobber med DOE å løse disse problemene.

Hydrogenforbrenning

Hydrogen forbrenningsmotorer er modifisert forbrenningsmotor motorer som bruker ren hydrogen eller kjøre på hydrogen og naturgass. DOE sier at denne type kjøretøy regnes som den mid-term punkt for full gjennomføring mot et hydrogen økonomi.
Hydrogen Planter

The Energy Information Administration sier at California, Texas og Louisiana produsere møte mye av hydrogenet i de amerikanske Hydrogen anlegg problemet med å være i stand til å bestemme den aktuelle og fremtidige hydrogen etterspørsel på en pålitelig og økonomisk måte. Infrastruktur er fortsatt under utvikling og planter må bruke eksterne leverandører for å møte deres behov.
Produksjon

USA produksjon av hydrogen er 10 millioner tonn hvert år. Hvis hydrogenbiler er å være en vanlig del av vår økonomi, så denne produksjonen må dobles. Dette vil være en utfordring å produsere hydrogen på en effektiv og miljøvennlig måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134204.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff