Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hydrogen som drivstoff i transport

Alternativ transport drivstoff blir utviklet på grunn av ulike problemstillinger knyttet til konvensjonelle energikilder. En av måtene dette problem blir behandlet og er gjennom bruk av væske-hydrogen biler. Kjennetegn

Hydrogen er et lett element som består av et høyt energiinnhold. Det krever fire ganger mengden av hydrogen for å produsere den samme energi som bensin. Hydrogen må være i flytende form ved bruk av dette drivstoffet kilde for transportbehov.
Kjøretøy

Flytende hydrogen kan brukes i hydrogen forbrenningsmotor. Siden hydrogen infrastruktur er ikke allment tilgjengelig, kan dette skape problemer for tanking hydrogenbiler som har store motorer som bruker mye drivstoff. The hybrid motor ville tillate bensin til å styre bilen hvis hydrogen er ikke tilgjengelig. Innlegg
Modification

Bensin-baserte motorer kan endres og ikke nødvendigvis redesignet for å brukes med med hydrogen drivstoff.
Fuel Cells

Hydrogen og oksygen er de elementene som brukes i brenselceller til å lage elektrisitet for å drive et kjøretøy. Denne formen for drivstoff strøm er tilgjengelig for transportmateriell og de eneste biprodukter at denne type drivstoff skaper er vann og varme.
Historie

De tidligste bilene å kjøre på hydrogen var tyske biler i slutten av det 19. århundre. Av andre verdenskrig, ble Tyskland bruker tusenvis av hydrogendrevne kjøretøyer. Etter at oljen embargo av 1973, begynte USA, Europa og Japan for å utvikle hydrogendrevne kjøretøyer. Brenselcellebiler ble først testet i 1993 og hydrogenteknologi er fortsatt under utvikling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134203.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff