Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Om Hydrogen Operated Cars

Hydrogen biler er biler som er designet for å operere på hydrogen energi. Brenselceller eller en forbrenning type hydrogen motor er to alternativer for å drive hydrogenbiler. Energibærer

Hydrogen er ikke en energikilde men en energibærer. Hydrogen som drivstoff kilde til makt biler er fortsatt under utvikling fordi det er vanskelig å riktig å bruke energien som finnes innenfor hydrogen.
Fuel Cells

Brenselceller innenfor en hydrogenbilen betjene den automatiske ved at oksygen og hydrogen passerer over to elektroder, som i sin tur produserer elektrisitet, vann og varme. Denne energien deretter brukes til å drive en elektrisk motor.
Effektivitet

En enorm mengde energi for å isolere hydrogen for drivstoff formål, og siden hydrogen kan finnes i ulike kilder (som gass eller olje), er drivstoffet bare så ren som kilde som produserte hydrogen.
Storage

Lagring flytende hydrogen kan være utrygt dersom kjøretøyet ikke har evnen til å la noe av brennstoffet fordamper. Dette fordampning av drivstoffet kan føre et kjøretøy å miste opptil halvparten av sin drivstofftilførselen innen et par uker.
Cost

Hydrogen produksjon er upraktisk for å møte drivstoffprosedyrene behovene til mennesker i dag. Brenselceller er dyrere i forhold til andre typer drivstoff alternativer og hydrogen drivstoff bruker bare 75 prosent av sin makt når det er produsert fra andre drivstoff kilder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134182.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff