Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Natural Gas Vehicle Safety

Komprimert naturgass (CNG) kjøretøy er få og langt mellom, med Honda Civic GX den eneste modellen som produseres av en stor produsent. Andre selskaper, blant annet Toyota, har tidligere bygget CNG modeller, men en begrenset tanking nettverk gjør CNG bilproduksjonen en afterthought.That er for dårlig, også, fordi naturgass er en ressurs rikelig over hele USA og Canada, noe som betyr at hvis mer CNG biler ble bygget, ville vi redusere vår avhengighet av utenlandsk olje. Videre CNG-biler produserer nesten ingen utslipp, slik at for virkelig miljøvennlige modeller. Ulykke Survival

bekymringer som en CNG-drevet bil kan eksplodere ved støt er ubegrunnet. De samme sikkerhetskrav til alle biler bygges i dag gjelder for de som kjører på naturgass. Selv om mer korrosivt enn rett bensin, en regelmessig inspeksjon av drivstoff-levering system av en profesjonell (mekaniker) vil sikre at CNG kjøretøy gir mange år med sikker kjøring.
Tank Storage

Fordi ekstra lagringsplass er nødvendig for å huse komprimert naturgass, er drivstofftanker vanligvis er plassert i bagasjerommet på bilen eller seng av en pickup lastebil. Disse tankene har ikke eksplodere ved støt, men de må kanskje byttes ut fra tid til annen hvis korrosjon oppdages.
Hjem fyllestasjoner

Fordi kommersiell bensinstasjoner er få og langt mellom, de fleste CNG-eiere også har et hjem bensinstasjon der de kan fylle bensin. Disse stasjonene, profesjonelt installert, er designet for å dispensere drivstoff samtidig møte alle offentlige sikkerhetskrav.
Offentlige fyllestasjoner

bekymringer som en kommersiell fyllestasjonen kan eksplodere på grunn av sin høye konsentrasjon av komprimert naturgass er ubegrunnet. I Michigan, for eksempel, har statens Department of Environmental Quality strenge retningslinjer for plassering og vedlikehold av CNG anlegg. Tillatelser er utstedt, avgifter vurderes og rutinemessige inspeksjoner gjennomført for å sikre at offentlige tanker er trygt drift.
Conversion Kits

Konvertering til CNG er mye lettere i disse dager takket være en antall ettermarkedet leverandører som leverer kits å bidra til å få jobben gjort. Konverteringer er vanligvis håndteres av fagfolk, selv om noen selskaper tilbyr "gjør det selv" kits. Selvfølgelig, å følge instruksjonene helt kan sikre at konverteringen er gjort riktig.
Konklusjoner

Selv ennå ikke i bred bruk, CNG personbiler er sannsynlig å vokse i betydning som land ser etter alternative drivstoff kilder, spesielt de som er renere. CNG-biler bære en pris premie, men føderal (og i noen tilfeller statlige refusjoner) kan redusere den ekstra kostnaden. Til slutt, drivstoff kostnadene er mindre enn halvparten av hva du betaler for rett bensin, noe som gjør CNG et attraktivt og kostnadsbesparende alternativ for bilkjøpere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134104.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff