Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva bestemmer spenning av Hydrogen Fuel Cells?

Hydrogen brenselceller lage strøm fra en elektrokjemisk reaksjon mellom hydrogen og et oksidasjonsmiddel. Individuelle brenselceller produsere en viss spenning, og denne spenning øker når brenselceller er stablet sammen. Spenning

Spenning er elektrisk potensial til å utføre arbeid per enhet kostnad. Denne type arbeid er beregnet i mekanisk potensiell energi, og joule per volt er hvordan spenningen måles.
MEA

Membrane elektrodesammensetting (MEA) er det viktigste stykke av en brenselcelle, og den er plassert mellom to felt strømningsplater. De to plater tvinge drivstoff til MEA og fjerne elektroner fra ut av sammenstillingen. Når dette skjer, er en spenning på 0,7 produseres, noe som er nok energi til å drive en lyspære.
Stacks

Avhengig av anvendelsen av en hydrogen brenselcelle, en viss spenning må produseres for å kunne drive en maskin eller enhet. Brenselcellebiler (FCVs) krever 300 volt for å operere effektivt. Dette kan bare oppnås ved å forene mange brenselceller sammen i en stabel.
Resistance

Tre typer motstand påvirke spenning av en brenselcelle. Aktivering barriere, motstand av ytre belastning som påføres brenselcelle, og massetransport tap spille en rolle i å redusere spenning av en brenselcelle.
Elektrisk Prinsipper

Brenselceller fungere på de samme elektriske prinsipper som enhver annen form for elektrisk enhet når det gjelder spenning. En prinsippet sier at når mer strøm blir produsert ved en gitt spenning brenselcellen vil være i stand til å generere mer kraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134237.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff