Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Tilskudd til Hybridbiler

Med stigende oljepriser og økt oppmerksomhet til klimaendringer, hybrid elektriske biler er i en sunn økonomisk og økologisk alternativ for din neste bil. En hybridbil drives av både en forbrenningsmotor og et oppladbart batteri kan ha opptil dobbelt så drivstoffeffektivitet av en bil som kjører på bensin alene. Grants fremme hybrid biler er tilgjengelig for produsenter, kommunale enheter og individuelle kjøpere gjennom den føderale og statlige myndigheter. Føderale og statlige tilskudd

I løpet av 2008 presidentkampanjen, satt daværende kandidat Barack Obama et nasjonalt mål å sette en million hybridbiler på veiene innen 2015. Oppfølging på dette løftet i 2009, kunngjorde Det hvite hus 2,4 milliarder i tilskudd til å akselerere hybridbil utvikling. Disse tilskuddene inkluderer $ 1.5 milliarder for USA-baserte produsentene til å produsere mer og mer langvarig batterier, $ 500 millioner kroner for produsentene å produsere elektrisk drift komponenter, og $ 400 millioner for å bedre elektrisk lading infrastruktur. Enkelte tilskudd varierer i størrelse alt fra $ 500.000 til $ 300 millioner.
Federal skattefradrag

The American Recovery og reinvestering Act av 2009 strekker en skatt kreditt mellom $ 2500 og $ 7500 til nye hybrid kjøpere. Kjøretøy må kjøpes nytt, har fire eller flere hjul, veier mindre enn £ 14 000, og har et batteri med minst fire kilowattimer som kan lades fra en ekstern elektrisk strømkilde.
Renewable Energy Systems og energieffektivisering Grant

The US Department of Agriculture Office of Rural Development tilbyr tilskudd og garanterte lån for å kjøpe fornybare energisystemer og energi forbedringer for rurale gårder og små bedrifter. Støtteverdige prosjekter inkluderer ombygging av diesel-og bensindrevne biler til hybrid og elektrisk kraft eller til alternative drivstoff som biodrivstoff, hydrogen og solenergi. For å kvalifisere prosjekter må baseres på landsbygda og ansette kommersielt tilgjengelig teknologi. Søkere til dette stipendet må også gi minst 75 prosent av prosjektets kostnader, og den maksimale tilskuddet for et gitt individ eller prosjekt er avkortet til $ 750,000.
Kollektivtransport Grants
< p> I september 2009 kunngjorde president Obama $ 100 millioner fra Economic Recovery Act for Department of Transportation til å finansiere 43 transitt organer å gjennomføre miljøvennlige teknologier i offentlige transportsystemer. Kriterier for tilskudd inkluderer et prosjekts evne til lavere energiforbruk og karbonutslipp, samt muligheten til å gi en levedyktig økonomisk avkastning på investeringen.
Pollution Prevention Grants Program
< p> Den Pollution Prevention (P2) Grants-programmet tilbyr utdanning og teknisk assistanse for reduksjon av forurensning og forebyggende strategier, som inkluderer kjøp av hybridbiler og konvertere bensindrevne biler til hybrid og elektrisk kraft. Programmet gir tilskudd til stater og amerikanske territorier, samt kvalifiserte statlige etater og høyskoler og universiteter, og er ikke tilbudt til lokale myndigheter, private universiteter, ideelle organisasjoner, private bedrifter eller enkeltpersoner. Matchende midler tildeles og administreres av Environmental Protection Agency regionale P2 program kontorer, og tilskudd er tildelt betinget av Kongressens støtte til programmet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134238.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff