Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage en Electrolyzer Hydrogen Generator

minker oljeforsyninger og stigende drivstoffpriser har forårsaket store deler av verden til å rykke ut for passende erstatning for fossilt brensel. Som de fleste av det vitenskapelige samfunn, konsentrerer regjering og næringsliv på hydrogen brenselceller og strøm som erstatning drivstoff for transport, noen få modige bakgård oppfinnere fokusere sin innsats på å utvikle måter å produsere hydrogen ved behov for bruk i eksisterende forbrenningsmotorer. Resultatene av sine eksperimenter har gitt oss elektrolysør. Denne enheten kan hente ut hydrogen fra vann, og bruke hydrogen for å supplere dagens drivstoff. Du trenger: Bygg planer (se "Referanser")
101-rustfrie stålplater
Pre-cut akryl boliger stykker
Plastic lim
80-sandpapir
Natrium hydroksid
kaliumhydroksid
Vis flere instruksjoner
en

Monter pre-cut akryl stykker som danner elektrolysør sin bolig ved hjelp av lim anbefalt av leverandøren. Disse tommers-tykke biter av akryl er tilgjengelig fra din lokale leverandør, pre-cut til de spesifikasjonene som er oppført i konstruksjonen planer tilgjengelig i delen Referanser i denne artikkelen (se lenke til "Electrolyzer planene" sidene 13-16). Forsterke hjørnene med vinkeljern og skruer. Forsegle innvendige hjørner med tetningsmiddel for å unngå lekkasjer.
2

Forbered rustfrie plater ved å pusse dem i en Tverrlinjen mønster med 80 sandpapir. Dette fjerner oksidering, øker arealet, og de små topper og daler igjen av slipeprosessen hjelpe gassen bobler flukt under bruk. Skyll bort sliping rester med destillert vann.
3

Stable 101 plater sammen, så pakk dem med tung gauge. Marker én kant med en fil slik at platene kan monteres i riktig retning. Påfør korte pulser av likestrøm ved å berøre de frie endene av ledningen til et batteri som vist i byggeplaner.
4

Installer platene inn i sporene i akryl elektrolysør boliger. Riktig orientering av platene er viktig. Stille opp merkene som ble gjort under plate forberedelse. Fest strømkablene som vist på byggeplaner.
5

Forbered overflaten av stålplater ved å dyppe dem i en fem til ti prosent løsning av natriumhydroksid (NaOH), som er vanlig lut. Plasser platene i elektrolysatoren for boliger og anvende en to-volt ladning av to ytre plater, som vist i de planer, i noen timer. Skyll med destillert vann og gjenta. Når forberedt, slik at enheten kan kjøre i to eller tre dager og overvåke den nåværende og elektrolytt nivåer. Tilsett vann til elektrolytten som trengs for å holde platene dekket. Etter to eller tre dager, tømme enheten og skyll med rikelige mengder rent vann. Enheten er nå klar til bruk.
6

Bland nok full styrke natriumhydroksidløsningen å fylle elektrolysør. Fyll elektrolysøren til en tomme under toppen av platene hvis du bruker rett likestrøm, eller til halv plate hvis høyde ved hjelp av resonans-operasjon. Med strøm til strømforsyningen bolter, vil elektrolyse oppstå, og hydrogengass forårsaket av dette vil være tilgjengelig til motoren via utløpsrøret av elektrolysør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134276.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff