Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Typer kjøretøy som bruker biodrivstoff

Kjøretøy som bruker biodiesel drivstoff redusere USAs avhengighet av importert konvensjonell olje siden biodrivstoff er laget av naturlige ressurser og blander som inneholder vegetabilsk olje og selv soya. I tillegg er disse kjøretøyene er miljøvennlig som biobrensel utgivelser mindre karbondioksid enn vanlige biler. Flere bilprodusenter produserer biler som kan integreres med disse biodrivstoffalternativene, inkludert Audi, BMW, og Dodge. Vanligvis er liten eller ingen motor modifikasjoner som trengs for å drive et kjøretøy som er godkjent for bruk med biodrivstoff, noe som betyr at kjøretøyene kommer pre-utstyrt med biobrensel evner. Dette forenkler bestillingsprosessen for nye bil eiere som ønsker å bruke dette rent drivstoff teknologi. Typer

Som i 2009, mer enn 15 typer kjøretøy som bruker biodiesel har nylig blitt utgitt av sine produsenter. De biodiesel og biodrivstoff lastebiler som er tilgjengelige er det 2009 Dodge Ram 2500 og 2009 Ford Super Duty. Noen lastebiler som vil være tilgjengelig i 2010 og utover inkluderer Ford F-150 lett lastebil og GM Chevrolet Silverado.

Kompakte biler, varebiler, og sport nyttekjøretøyer har også blitt produsert med biobrensel evner. The Touareg, Jetta TDI, og Jetta Sportswagen TDI er alle 2009 Volkswagen-modellene som kan kjøres på biodrivstoff. Den R320 Mercedes-Benz, Dodge Sprinter Van, og BMW 335d er andre biler med biodrivstoff evner.
Hensyn

stell og vedlikehold av kjøretøy som bruker biodrivstoff er mye den samme som konvensjonelle drivstoff kjøretøyer. Men to spørsmål må overvåkes: veksten av alger i drivstofftanken og opphoping av slam. Begge disse problemene kan blokkere drivstoff filter, som påvirker ytelsen til biodrivstoff. For å unngå disse problemene, endre drivstoff filter regelmessig, bruker antigromidler å kontrollere veksten av alger, og holde drivstofftanken toppet slik at det er ingen sjanse for alger eller slam vekst.
betydning

Gjennom 2008 biodrivstoff tilgjengelighet for amerikanske forbrukere opplevd vekst, utvide til mer enn 2800 forhandlere og distributører med biobrensel forsyninger, ifølge National Biodiesel Board. I tillegg ble om lag 700 biodrivstoff produsert i 2008 i USA. Innen år 2015, har National Biodiesel Board uttalt at målet er å erstatte tilsvarende 5 prosent av USAs on-road kjøretøyer med biler som bruker biodrivstoff.
Fordeler

Biodrivstoff slipper ut om lag 15 prosent mindre karbondioksid enn vanlige biler. I tillegg kan en bestemt biobrensel, B20 biodiesel, redusere hydrokarbon emmissions med 20 prosent og karbonmonoksid med 12 prosent. Biodrivstoff er også giftig og biologisk nedbrytbare, noe som gjør dem en fornybar ressurs som er mer effektiv enn standard petroleum drivstoff.
Fuel Economy

Ifølge National Biodiesel Board, biodrivstoff biler kan øke drivstoffeffektiviteten opptil 40 prosent i enkelte tilfeller. For eksempel mottok 2009 BMW 335d en 36 motorveien miles per gallon vurdering ved hjelp av biobrensel evner mens standard bensin-versjonen fikk bare 26.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134144.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff