Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fossil Fuels Vs. Cellulosic Etanol

Cellulosic etanol er et hett tema i den alternative drivstoff samfunnet. Dette fremtidig drivstoff kan produseres fra praktisk talt alle anlegg, og i motsetning til ikke-fornybare fossile energikilder, kan produseres innenlands nesten overalt at gresset vokser. Historie

forbrenning av fossilt brensel går tilbake til pre-historie, men cellulose etanol ble først produsert i Tyskland i 1898.
Cellulose etanol

Cellulosic etanol er en destillert alkohol akkurat som vanlig etanol, men kan gjøres fra hvilken som helst plante. Gjeldende etanol laget av mais, som må vannes og er dyrt å vokse.

Produksjon

Fossilt brensel må være minelagt fra jorden, og raffinert inn i sine bestanddeler for drivstoff. Cellulose etanol er laget ved å trekke ut sukker fra planter via syrlig hydrolosis og gjærende disse sukker for å produsere etanol.
Utslipp

Fossilt brensel inneholder mange giftige urenheter, som er ansvarlig for mange av en bil er mer skadelige utslipp. Den eneste biprodukter av etanol forbrenning er karbondioksid og vann.
Fun Fact

Current korn-basert etanol krever 1700 liter vann for å produsere én liter drivstoff . Cellulose etanol kan produseres ved gjæring switch-gress, som krever nesten ikke vedlikehold eller vanning og er den vanligste planten i Amerika.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134176.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff