Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fakta om Hybrid Biler og Alternative Fuel

Biler som bruker minst to ulike kilder for strøm regnes hybrider. De mest vanlige typene kombinere elektrisitet med en konvensjonell forbrenningsmotor som kjører på en eller annen form av bensin eller dieselolje. Definere alternative drivstoff er ofte store og spesifikke. For eksempel, i biler, er batteridrevne elektriske motorer vurderes alternativ, mens i golfbiler de har vært normen i flere tiår. Ettersom etterspørselen stiger for hybridbiler som bruker forskjellige drivstoff, kunnskap om dem blir avgjørende. Hybrid Electric Vehicles

Det mest drevet og populære hybridbil er Toyota Prius, som først kom på markedet i 1997. I Prius, fungerer en tradisjonell forbrenningsmotor samtidig med en elektrisk motor for å kjøre bil. Det er antatt at avansement i batteri teknologier vil bringe større utvalg til den elektriske motoren, redusere vekt og kostnader samtidig forlenge levetiden. Alternative batterier som kadmium celler blir undersøkt, mens plug-in hybrid elektriske biler kan lades ved å koble dem til en elektrisk kilde. Komplett elektriske motorer dra nytte av både denne funksjonen og bedre batteri teknologier.
Bio-drivstoff

Bio-diesel og etanol er de vanligste biodrivstoff som brukes i biler. Etanol er laget ved fermentering av sukker fra bio-massen. Stigende matvarepriser og mangel har fått skylden på etanol produksjon fordi mange planter som brukes i prosessen, for eksempel mais, er også matvekster. Dette har gitt motivasjon for ulike kilder til etanol. Ifølge Department of Energy, cellulose etanol "består av svært komplekse sukker polymerer og er ikke vanligvis brukt som matkilde."
Hydrogen

Ifølge hydrogencarsnow.com, ble den første kommersielle hydrogenbil utleid til en California familie i 2005. Dette var Honda FCX. Avgir bare vanndamp er en fordel med hydrogen-brenselceller. Ulempene inkluderer massive infrastruktur transformasjon for bred skala bruk, monetære kostnader og volatilitet. Hydrogen består ikke av seg selv, og må gjøres gjennom prosesser som elektrolyse, som kan være kostbart. Det er hydrogen hybrider, som opererer mye som HEVs, ved å slå en elektrisk motor ved oppbremsing.
Solar

Mens ulike solar-strøm teknologi har gjort fremskritt på andre fronter , slik som generell kraftproduksjon og solenergi termisk oppvarming, har solenergi biler ennå ikke nådd kommersiell status. Mens en januar 2009 Associated Press release kunngjorde at Japans Nikkei avis sa Toyota er i hemmelighet jobber med en solar bil, er sannheten i denne ikke kjent.
Hensyn

Environmental problemer oppstår selv med biler som kjører på "rene" brensler. Har elektriske biler problemer med deponering av batteri, biobrensel fortsatt avgir klimagasser og enhver bil må bruke naturressursene skal bygges. Obama-administrasjonen ser ut til å satse på HEVs som den umiddelbare fremtid. Sin "Investering i Våre Clean Energy Future" faktaark stater på whitehouse.gov at Den amerikanske reinvestering Recovery Act av 2010 inkluderer $ 39 milliard i energi investeringer og høydepunkter "støtte amerikansk industri av avanserte batterier som trengs for plug-in hybrider." Det finnes ingen spesifikk omtale av andre alternative energikilder, teknologi for biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134046.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff