Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer til propan

Det er mulig å bruke propan som drivstoff for naturgass apparater. Den viktigste forskjellen er at propanflasker har en annen størrelse åpning fra munnstykket på apparatet. Fordi dette er en vanlig forsøke, mange produsenter tilbyr alternative dyser for enkel konvertering til propan, men ikke alle gjør. Hvis det ikke er et alternativ dyse eller det var tapt, kan du være i stand til å erstatte denne åpningen med en enkel tur til et apparat senter, som skal selge munnstykket. En entreprenør er ikke nødvendig for denne enkle konvertering. Du trenger
Alternative dyse
Wrench
Tenger
Teflon tape
Tannbørste
Vann
oppvask væske
Vis flere instruksjoner

1

Les bruksanvisningen for apparatet ditt og sjekk om produsenten inkludert en alternativ dyse. For eksempel vil de fleste kjøkken områder har en annen åpning skrudd inn i den like under toppen av området. Kontakt et apparat sentrum hvis det ikke er noe alternativ dyse. Sørg for å gi av merke og modell av maskinen din.
2

Finn dysene som må byttes på apparatet.
3

Steng av gassen linje til apparatet.
4

Ta skiftenøkkel eller tang og fjern åpningen. Verktøyet du vil kreve, avhenger av hva slags apparat du eier. Hvis apparatet har en hex mutter, sørg for at du bare slå den som er festet til munnstykket, ikke den som er festet til apparatet.
5

Rengjør tilkobling og gjengene på munnstykket din med tannbørsten. Ikke dypp tannbørsten inn noe.
6

Ta Teflon tape og pakk det rundt gjengene på apparatet tre ganger.
7

Bruk tang eller skiftenøkkel til skru inn propan munnstykket, slik at du ikke tilfeldigvis vri den delen festet til apparatet.
8

Drei knotten peker mot "NAT" inntil den peker til "LP".

9

Slå på gassledningen.
10

Lag en blanding av en halv kopp vann og to spiseskjeer med oppvaskmiddel. Bland til såpeskum stige. Ha litt av blandingen på hver tilkobling som du endret. Du vet det er en lekkasje hvis du ser en boble øker i størrelse. Hvis dette er tilfelle, slås av gassledningen og fjern teflon og dysen. Gjenta trinn 5 til 9 og teste den igjen til boblene vokser ikke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134342.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff