Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hydrogen Fuel Cells Vs. Bensin

Med bekymringer om minkende olje forsyninger og global oppvarming, er selskaper å sette ressurser inn i utvikling av alternative energikilder. Hydrogen brenselceller, ett av disse alternativene, blir vurdert å erstatte bensin som en primær energikilde. Bensin

Bensinmotorer er drevet av gass og luft. Tusenvis av kontrollerte små eksplosjoner gi strøm til biler å bevege seg fremover. Dette er kjent som intern forbrenning. Forbrenningsmotor gir varme, som produserer en ekspanderende kraft. Den voksende makt er det som driver hjulene fremover.
Pros

Bensin er et kraftig væske. Den kan produsere store mengder hestekrefter og brenner forholdsvis ren i forhold til tidligere. Bensinmotorer er billige å jobbe på og teknologisk har kommet en lang vei.
Cons

Bensin er laget av råolje, som er en ikke-fornybare ressurs og produserer skadelige utslipp. Selv om forbedret, bensin bil utslippene er usunt for miljøet også.
Hydrogen brenselcelle

Hydrogen brenselceller er hovedsakelig brukt sammen med en elektrisk motor. Motoren er belastet av en brenselcelle-stack, som skaper elektrisitet ut av oksygen og hydrogen som strømmer inn i et batteri.
Pros

Hydrogen brenselceller ville kreve bruk av allment tilgjengelige elementer. Dessuten har pound for pound hydrogen mer strøm enn bensin, noe som betyr at til mer miles per gallon fra hydrogen enn bensin.
Cons
p Som i 2010, hydrogen brenselceller er fortsatt ikke i stand til å bli produsert, lagret og transportert i en kostnadseffektiv måte. Dessuten vil bygge en hydrogen infrastruktur sammenlignes med gass koste milliarder av dollar og krever enestående samarbeid mellom en rekke parter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134218.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff