Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan komprimere naturgass til bruk i en bil

Komprimert naturgass er en trykksatt form av samme type gass som brukes til oppvarming. Naturgassen som brukes til drivstoff kjøretøyer er vanligvis pumpet til en gass bensinstasjoner i en ukomprimert tilstand, og blir deretter komprimert og tørket på området. Dette blir vanligvis oppnådd ved bruk av en stempelkompressor, som bruker positiv fortrengning for å redusere den mengde gass som er inneholdt i en sylinder. Du trenger
stempelkompressoren
stempelkompressoren smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

Skaff en tilkobling til en naturlig gassrørledning. Naturgass rørledningssystemer er tilgjengelig i de fleste områder som tilbyr naturgass til oppvarming bruker eller som bruker naturgass som drivstoff for elektriske anlegg. Du må kontakte din lokale naturgass selskap og offentlige myndigheter for å få informasjon om kilde til naturgass fra sine rørledninger.
2

Skaff en stempelkompressor. En stempelkompressor er en enhet som komprimerer naturgass fra rørledningen til en form som er egnet for lagring i en komprimert naturgass sylinder, og, til slutt, i en bil som kjører på komprimert naturgass. Naturgass som er plassert i lokale rørledninger er vanligvis et trykk med en hastighet mellom en firedel pund per kvadrattomme opptil tre pounds per square inch, en stempelkompressor trygt kan komprimere naturgass til trykk på opp til 3600 pounds per square inch <. br>
3

Smør din kompressor. For optimal ytelse bør du bruke en høy viskositet, ikke-vaskemiddel smøremiddel som er spesielt utviklet for bruk med stempelkompressorer.
4

Koble stempelkompressoren til den naturlige gassrørledningen som du har fått tillatelse til å bruke.
5

Slå på kompressoren din. Kompressoren vil bruke et stempel for å presse lavt trykk naturgass fra rørledningen til en svært trykksatt form som er egnet for kjøretøy bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134406.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff