Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Global Warming Fakta om Cars

Vi bruker biler og andre kjøretøy å reise til og fra våre reisemål, enten det er til jobb, skole, for shopping, eller for sosiale sammenkomster og ferier. Moderne reise bekvemmeligheter har tatt sitt toll på naturmiljøet, spyr forurensninger i atmosfæren med så høye nivåer at miljøet ikke kan holde opp nok til å komme seg. Vår mest praktisk form for transport - bilen - har en stor rolle i årsakene til global oppvarming i vårt miljø. Identifikasjon

Karbondioksid er en av de viktigste komponentene av klimagasser. Luftforurensning fører til høyere nivåer av fuktighet for å akkumuleres i luften, og deretter klimagasser blir fanget i disse fuktighetsnivået som danner en usynlig varme teppe. Effekten av dette fenomenet er økt atmosfæriske temperaturer nær jordens overflate, forårsaker global oppvarming.
Betydning

klimagassutslipp fra bil-utslippene blir værende i atmosfæren i år før deres nedgang, så dens effekt på den globale oppvarmingen vil fortsette en stund, selv om bilen utslippene umiddelbart redusert.
Fun Fact

USA alene er ansvarlig for 45 prosent av karbonutslipp belastningen på miljøet fra sin bilindustrien produksjon av lave drivstoff-effektivitet kjøretøyer.
ren bil Lover

California var den første staten til å passere en lov knyttet til å dempe utslippene av klimagasser nivåer fra biler. Californias Clean Car loven har møtt sin del av opposisjonen, men er 13 andre stater ta opp disse ren bil standarder samt
Avtagende Utslipp

Begrense mengden kjøring. av carpooling, kan sykling eller gåing sterkt redusere bil utslipp, fordi en mellomstor bil alene kan slippe ut over 10.000 kg. av karbondioksid i atmosfæren.
Forebygging /løsning

Velge biler med høyt drivstofforbruk kan minske mengden av bilen utslipp som slippes ut i atmosfæren. Den innledende investeringen kan være ganske dyrt, men du vil spare over tid, samt effektivt bidra til å forsinke effekten av global oppvarming for miljøet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134020.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff