Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Om Magnetic Green Energy

Som flere amerikanere lære om globale klimaendringer og deres egne karbonavtrykk på planeten Jorden, er det mer vekt på å søke etter renere måter å generere energi. Magnetisk grønn energi er en foreslått metode for å utnytte og generere strøm ved hjelp vindkraft og magnetisme. Dette grønnere og renere form for energi har potensial til å endre måten vi lever og måten vi utnytte de naturlige elementer uten å skade oss selv eller våre omgivelser. Beskrivelse

Magnetic grønn energi er avhengig av vindkraft, men på en mer effektiv måte enn konvensjonelle vindkraft generatorer. Magnetisk energi bruker et system med neodymium, eller "rare earth" magneter som ikke er avhengige av elektrisitet. Rare-earth magneter er permanente, i motsetning til elektromagneter, som brytes ned over tid.
Funksjon

Magnetic grønn energi bruker systemet med "rare earth" magneter å operere vinden turbiner. Vertikalt plasserte blader innenfor en vindturbin erstatte kulelagre som brukes i konvensjonelle turbiner og levitated over maskinen sin base. En gang i drift, bladene samle vindkraft, genererer en mer pålitelig kilde til energi fordi det er lite eller ingen friksjon.
Egenskaper

Vindturbiner er den mest kjente typen magnetisk-grønn-energi kraftprodusenter. Som konvensjonelle vindturbiner, er disse vindturbiner konstruert som enorme tårnene som har vertikale blad.
Muligheter

I 2006 ble Maglev vindturbin innført i Beijing på Vindkraft Asia utstilling. Kalt en superpowered vindturbin, utnytter Maglev vindturbin vinder med hastigheter så lave som 1,5 meter per sekund for å vinder over 40 meter per sekund, genererer en gigawatt av makt. En turbin kan generere nok energi til å forsyne 750.000 boliger. Maglev er under bygging i Kina. Et selskap i Arizona, maglev Wind Turbine Technologies, planer om å bygge en tilsvarende vindmølle i USA, potensielt også leverer energi for mindre enn en krone per kilowatt time.
Fordeler

De potensielle fordelene av magnetisk-grønn-energi turbiner er enorme. Først, de er rene. De ville være mer effektivt og pålitelig, og dermed redusere problemene med forurensning og globale klimaendringer. Sekund, ville de krever mindre kostnader i bygging og vedlikehold. Tredje, siden en magnetisk grønn vindturbin vil generere en enorm mengde energi, ville kraftnett ikke krever hundrevis å bli bygget, som konvensjonelle vindturbiner. Dette reduserer behovet for store mengder jord.
Advarsel

Mange eksperter er skeptiske, delvis fordi teknologien bak disse turbinene ikke har blitt fullt ut forklart. Det finnes et antall uoverensstemmelser innen om hvorvidt slike systemer kan arbeide. I dag ingen magnetiske systemet brukes som en form for grønn energi. Men talsmenn mener at det er bare et spørsmål om tid før magnetisk grønn energi kan være effektivt utnyttet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134019.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff