Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Gass kjørelengde Bruke Etanol Vs. Regelmessig Bensin

Etanol er et alternativt drivstoff inkludert i noen prosent i de fleste bensin du kjøper på pumpen. Noen biler kan kjøre på både bensin og etanol. Identifikasjon

Etanol er etylalkohol, som er laget av plantemateriale som korn, mais, eller plante-og hageavfall. Etanolen blir produsert ved fermentering av plantemateriale. Bensin er et fossilt brensel raffinert fra petroleum, som brukes til å drive de fleste biler.
Effektivitet

Ifølge en 2008 studie ved University of Minnesota, etanol bare produserer 25 prosent mer energi enn de fossile brenslene det tar å behandle biobrensel til etanol.
Fun Fact

Minnesota er etanol hovedstaden i USA. Delstaten Minnesota har mer etanol stasjoner enn noen annen stat (se Reference 3). Minnesota har mange bønder som leverer biodrivstoff som er omgjort til etanol.
Miles per gallon

Ifølge "Etanol forklart," når du bruker etanol til drivstoff en etanol-klar kjøretøy i stedet for bensin, faller drivstofføkonomi 20 til 30 prosent.
Cost

prisene på gass og etanol variere. Etanol er vanligvis litt billigere per gallon enn bensin, men bensin får opptil 30 prosent mer kjørelengde per gallon, så etanol ender opp med å koste mer per kilometer enn bensin.
Patriotisme
< p> Noen forbrukere er villige til å betale mer per mil for etanol fordi det er hjem-vokst. Et flertall av fossilt brensel som brukes i USA kommer fra utlandet. Etanol er gjæret fra biodrivstoff dyrket i USA. Støtte etanol betyr støtte lokale bønder heller enn utenlandske oljeinteresser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134141.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff