Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hydrogen Recovery

Hydrogen brenner ved temperaturer opp 5500 grader Fahrenheit og likevel har den laveste molekylvekt på noe element. Denne kombinasjonen gjør det til et svært ønskelig drivstoff, en som National Aeronautics and Space Administration har vært å gjøre bruk av i flere tiår. Men flytende hydrogen, drivstoff NASA bruker, må lagres ved minus 423 grader Fahrenheit, noe som betyr at selv kontakt med normale temperaturer kan kaste bort store mengder drivstoff. Reduserer tap av hydrogen i lagring og under bruk kalles hydrogen utvinning. Losing hydrogen til kokende

Hydrogen utvinning er prosessen med å lagre eller trykksatt hydrogen som det koker av under bruk. Under bruk, i rakett tester av NASA, eller kommersielt å konvertere råolje til ulike oljeprodukter, flytende hydrogen koker av lett. Mange av prosessene som bruker flytende hydrogen - behandling av råolje, oppvarming raketter i løpet av NASA testing - mister betydelige mengder at hydrogen under bruk som kjemisk kommer i kontakt med varme deler av utstyret. Ingeniører møysommelig isolere lagret flytende hydrogen fra alle varmekilder, selv luft friksjon under flyging av romfergen. En gang i rommet, må håndverket være isolert mot strålevarme fra solen.
Andre hydrogen tap

Videre, fordi væsken absorberer varme, utvider det seg raskt og må luftes for å holde lagertanker fra eksploderer. På grunn av sin lille elemental størrelse, kan flytende hydrogen også lekke lett gjennom minutt porene og sin ekstremt kalde temperaturer gjør metallet sprøtt.
Den uorganiske membran

Flere Det arbeides med å øke utvinningen av hydrogen i trykksatt flytende form etter bruk. The Oak Ridge National Laboratory har utviklet en uorganisk membran for å rense eller berike utarmet hydrogen. Prosessen produserer 99,9 prosent ren hydrogen som kan brukes til hydrogen-brenselceller. Det er også prisme membraner tilgjengelig kommersielt for å gi en rimelig metode for hydrogen utvinning i løpet av petroleumsproduksjonen.
Elektrokjemisk behandling

The University of Connecticut og FuelCell Energy Inc. er involvert i et forsøk på å bruke en elektrokjemisk prosess for å konvertere kjølig hydrogengass tilbake til høyt trykk hydrogen som kan holdes for fremtidig bruk.
Mikrobølgeovn teknologi

arbeides også med å utvikle en mikrobølgeovn plasma-reaktor som kan gjenvinne alle av hydrogenet tapt i noen prosesser. Mikrobølgeovnen plasma-systemet er et lite, lavt strømforbruk reaktoren for gjenerobring hydrogen tapt som metangass i enkelte kjemiske prosesser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134299.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff