Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvorfor Er Hybrid Cars bedre for miljøet?

I 2009, hybrid bilsalg representerte to prosent til 3 prosent av det totale bilmarkedet. Salg, allerede stadig økende, er ventet å stige enda mer kraftig med oppadgående bevegelse av gasspriser. Ifølge nettstedet hybridcar.com, utgjorde hybrid bilsalg 23654 enheter for måneden april 2010, en 8 prosent økning over salg i løpet av april 2009. En meningsmåling utført av hybridcar.com indikerte at over 60 prosent av nye bilkjøpere i hvert fall vurdere en hybrid. Om

For de fleste mennesker, tilsvarer begrepet hybrid til bedre gass kjørelengde og en nedgang i giftige utslipp. Men ikke alle hybridbiler er like. Hybrider bruker mer enn en kilde til kraft til å bevege seg rundt. Alle kommersielt tilgjengelige hybrid biler er bensin-elektriske hybrider. Det finnes ulike typer av hybrider (mild, assist eller full) som arbeider på ulike måter for å oppnå ulike mål i miljøgevinster og effekter. Forskjeller i varianter av hybrider er definert av forskjellene i deres drivlinjer.
Elektrisitet

Når du sammenligner batteristrøm til bensin strøm, elektrisitet er langt mer effektiv. I 2007 ville Electric Power Research Institute beregnet bensin trenger å koste ca 75 cent per gallon å være så effektiv som en fulladet hybridbil. Bensin har ikke vært så billig siden 1970-tallet.
Oil

I 2005 US Department of Energys Pacific Northwest National Laboratory anslått at tre fjerdedeler av landets små biler kan bli pålagt av eksisterende elektriske nettet uten å bygge nye kraftverk. Det videre anslått at hvis alle disse kjøretøyene ble erstattet med hybrid elektriske biler det vil eliminere behovet for 6,5 milliarder fat olje per dag, eller 52 prosent av dagens amerikanske oljeimport.
Utslipp

Ifølge National Resources Defense Council, er mer enn halvparten av den nasjonale energi grid drevet av kull, og i områder hvor elektriske hybrider kan pålegges gjennom kull-gitt elektrisitet, er det mulighet for økte nivåer av sot og kvikksølv utslipp. Men når renere elektriske kilder som vind og solenergi er mer allment tilgjengelig, vil utslippene reduseres.
Future
p Hvis hybridbiler kommer til å ta en større andel av bilen markedet, må prisene reduseres til et punkt der de er mer lik de nonhybrid modeller. Inntil hybrider er utviklet videre og drivverk teknologien ikke er så kostbar, det kommer til å bli vanskelig for produsentene å produsere hybrider kostnadseffektivt og passere besparelser på til forbrukerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134343.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff