Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fordeler med Hybrid Vehicles til Miljøverndepartementet

Hybrid biler kjøre på både bensin og elektrisk kraft. Gassen motoren gir kraft ved høye hastigheter, og når rask akselerasjon er nødvendig, men bilen også inneholder et batteri som kan gi supplerende strøm, spesielt under bykjøring. Dette sparer på fossile brensler, og gir flere miljømessige fordeler. Færre klimagasser
p Med en annonserte gass kjørelengde på mellom 48 og 60 mpg, hybridbiler bruker betydelig mindre gass enn selv drivstoffeffektive konvensjonelle biler. Sammenlignet med en lastebil eller SUV, kan besparelsene være så mye som 40 miles per gallon. Alt dette legger opp til mindre karbondioksid blir pumpet ut i atmosfæren. Når bensin er brent, produserer forbrenning omtrent 19 pounds av CO2 til hver gallon forbrukes. Transport står for over en fjerdedel av alle amerikanske klimagassutslipp. Ved hjelp av en hybridbil kutter denne kilden til klimagasser betydelig.
Mindre forurensning

Biler er en kilde til smog og luftforurensning som svoveldioksid, karbonmonoksid og sot, spesielt i byene, hvor treg og stopp-start kjøring fører til ekstra gass blir brent mens biler tomgang. Det er der hybridbiler har en særlig fordel, fordi det elektriske batteriet drift i en hybrid er utformet for å sparke i for lav hastighet bykjøring. Mange hybrid drivere finner de kan gjøre mesteparten av byen deres pendle uten bensinmotor starter opp. Dette kutter ned på partikler forurensning i byene.
Livssykluskostnader
p Det tar betydelige mengder energi for å produsere biler, slik en sann analyse av deres totale miljømessige virkningen omfatter både produksjonskostnader og on-road effekt. Ifølge Institute for Lifecycle Environmental Assessment, hybrider sammenligne svært godt i denne analysen. De er ikke mer miljøskadelige å produsere enn bensindrevne biler, og spare betydelig på miljøpåvirkning når de er på veien. Sammenlignet med heleide batteridrevne elektriske biler, de er mye mindre kostbart å produsere, og fordi deres batterier lades mens du er på veien, er de også grønnere under bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134308.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff