Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fordelene av en Stirling motor

I 1816, unnfanget vitenskapsmann og oppfinner Robert Stirling konseptet for en hot-air enhet kjent i dag som Stirling-motor. Denne varme motoren opererer ved syklisk kompresjon og ekspansjon av luft eller gasser. De temperaturnivåene som er opprettet av den Stirling prinsippet et netto omdannelse av varmeenergi til mekanisk arbeid. I dagens verden av grønn tenkning, ressurs studier tar sikte på for mekaniske systemer som fungerer uten å ødelegge miljøet og legge til forurensning. De mange fordelene med Stirling-motoren gjør det til en verdifull kandidat. Quiet Ytelse

motsetning til en intern-forbrenningsmotor, fører Stirling motoren ingen utvidelse i atmosfæren. De forbrenningsegenskaper av en Stirling-motor utføre utenfor sylindrene i en kontinuerlig syklus. Dette reduserer støy, og den rolige ytelse gjør Stirling motorer et populært valg for å drive ubåter.
Efficiency

Stirling-motor krever ingen selvstendig drivstoff kilde. Den bruker en ekstern varmekilde, slik som solenergi, til å kjøre enheten. Den Stirling Engine Society (sesusa.org) beskriver dagens Stirling motorer som ren og effektiv. Utformingen egenskapene for en stirlingmotor gjøre den mer effektiv enn en bensin-eller dieselmotor. Den Stirling syklusen skaper en termodynamisk press med to typer konstant volum og to former for konstant temperatur. Brutt ned, betyr dette at motoren kan fungere som en varmepumpe eller et kuldeanlegg, som brukes for kryogenisk kjøling.
Vedlikehold

enkelhet utformingen krever lite vedlikehold. The Stirling-motoren er lett å balansere og produserer minimal vibrasjon påvirker mekanismer. Motoren arbeider i en lukket syklus, med arbeidsfluidet permanent inneholdt. Vedlikehold sjekker og store system overhalinger kan utvides over lange intervaller.
Miljøvennlig Operation

gasser som genereres av en Stirling-motor ikke forlate huset. Det er bokstavelig talt ingen eksos fra dette systemet. Det er ingen fossil avhengighet. Selv om bensin kan drive motoren, er det ikke et krav. Den Stirling syklus trenger bare en ekstern varmekilde til å fungere. Andre drivstoff kilder inkluderer med tre, sagflis, avfall og solenergi eller geotermisk energi. Stirling Technology, en moderne produsent av denne stilen av motor, hevder at ST-5-modellen er for "de som skjønner usikkerheten i total avhengighet av verktøy for å forsyne sine kraftbehov."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134259.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff